Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 7 mai 2011

I love my life.

Nu am mai trecut de mult pe aici cu ceva mai consistent - i mean, fără filme and stuff :]].

Aşadar, am să vă vorbesc despre triunghiuri azi. Frumos, nu-i aşa ? :]] Îmi imaginez că acum gândiţi: Shit ! Mai bine vorbeşte din nou despre un film ! Recunoaşteţi că aşa e =]] . Bine, ca să nu mă înjuraţi atât, am să vorbesc, mai exact, despre pentagramă şi despre triunghiurile amoroase deşi ce am să spun nu e exact un triunghi, dar sună mai bine aşa :]] .

Deci, pentagrama NU este un simbol satanic cum spun toţi profii de religie, preoţii sau mai ştiu eu cine. BALIVERNE, DRAGILOR ! BALIVERNE ! [ ah, cât am vrut să spun asta ! :]] ] . Nu mă băgaţi în seamă, fabulez : - j . Pentagrama, revenind, este simbolul planetei şi zeiţei Venus - simbolul iubirii sexuale and stuff. You got the idea. Aşadar, nicio legătură cu Satana. În plus, pentagrama a fost simbolul jocurilor olimpice şi de aceea se ţin o dată la patru ani, acesta fiind ciclul planetei Venus. Aşa, în final, cele cinci colţuri ale pentagramei se consideră că sunt reprezentate de cele cinci elemente: Aer, Foc, Apă, Pământ şi Spirit.

Gata cu cultura [ CUCU ] generală că e weekend :]] . Mai multe detalii găsiţi pe unicul, inegalabilul şi coloratul guagăl.

Săptămâna asta am râs de am murit :]] . Un tip din şcoală - gen Giggolo - a fost cu o tipă de mult pentru a se linge cu ea şi s-a despărţit de ea după ce s-a combinat cu alta. Gen, a fost două zile împreună cu ambele. Apoi, s-a despărţit de prima şi a fost cu a doua până la un scandal when they broke up. Apoi s-a combinat cu alta [ a treia ] că nu voia să fie singur şi s-a combinat şi cu a doua din nou. Iarăşi a fost cu ambele şi apoi, puf ! , au aflat toate trei ce s-a întâmplat. Vă imaginaţi ce scandal monstru a fost şi cum el zicea: Nu-i vina mea că sunteţi toate bune ! şi Ce ziceţi, vreţi să fiţi membrele haremului meu ? Şi apoi cum ele l-au înjurat şi l-au făcut în toate felurile :]] . Săracu', are un ochi vânăt o.o .
Plus,toată cearta a avut loc în mijlocul unei intersecţii, iar toate tipele urlau la el BITCH şi FUCK YOU şi tot felul de lucruri de genul, iar o babă se uita la ei şi am auzit-o cum spunea: Oh my God. Avea mare dreptate, deşi a fost amuzant să-i văd :)) .
Concluzia: Nu te pune cu fetele că... o să o încurci :]] .

Astăzi am vrut să-mi fac un ou fiert şi mi-a pocnit în faţă !
Şi mi s-a rupt talpa de la nişte tenişi.
Şi mi-am scăpat telefonul pe geam.

Minunat, nu ? :]]]

Şi am luat notă maximă la examen ! Trebuie să mă mândresc =]] .

I love my life.

3 interesați:

Anonim spunea...

That's much much better.

Astăzi am vrut să-mi fac un ou fiert şi mi-a pocnit în faţă ! --> HAHA !

Andruşca spunea...

Mandreste-te. :-> Tata a incercat sa ma invete sa fac un ceai acum ceva timp, dar uitasem cum sa arpind butelia asa ca am lasat-o balta. :]] Macar salta nu se face pe aragaz (ar fii ceva) *uff*. Cum ti-ai scapat telefonul pe geal, meeei? :]] Eu mi l-am scapat pe scari, a ajuns pana jos primul. xd

Andruşca spunea...

*aprind
*salata
*geam
Sunt in zilele alea cand sunt foarte ametita. :]] Daca ai putea sa modifici comentariul cu greselile astea si sa-l stergi pe aceasta ar fii frumos. :o3

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase