Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

marți, 14 februarie 2012

Forever alone day


 Forever Alone Day

Iată că a venit şi vestita zi numită Valentine's day. V-aş putea înşira istoria plictisitoare a acestei zile, dar sunt sută la sută sigur că nu sunteţi pasionaţi de un copy/paste lung şi fad. ... Sau sunteţi? Să spunem că nu .
Pot să spun fără nici un fel de regret că detest ziua asta. Nu pentru că nu am niciun date or something like this, dar pentru că mi se pare o tâmpenie uriaşă. De ce trebuie să fie o zi în care să îţi mărturiseşti sentimentele? De ce nu poţi să o faci într-o zi normală, din săptămână. Şi Cupidon! Hahaha, bine că vine unu şi te înţeapă cu o săgeată în posterior. PE BUNE?! Nici nu vreau să ştiu ce o să se inventeze în continuare. Mi-e şi frică să mă gândesc :]]. 
Aşadar, ziua asta a început destul de penibil - poate mult mai penibil decât mi-aş fi dorit vreodată. M-a trezit soră-mea care a SĂRIT pe mine cu mâţa în braţe. Trebuia să mă aleg cu o zgârietură? Ei bine, am făcut-o. Şi cum e să îţi dea soră-ta o cutie de bomboane în formă de inimă? well, stupid :]]. Măcar au fost bune :-?.
Şi miile de SMS - uri gen: ' am prieten/ă ' ,  ' petreci cu mine? ' , 'ne vedem?' şi alte căcaturi pe care nu doresc să le scriu aici. Şi la televizor, şi pe net.. Peste tot marea tragedie VD. Deja vreau să mă culc şi să mă trezesc mâine, pe 15 februarie şi totul să fie uitat, totul să revină la normal. Cer prea mult? NU.
M-am trezit cu prea multe cutii de bomboane în faţa casei - fiecare cu o formă inventivă şi, probabil, cu ciocolată bună înăuntru. Da, şi fiecare cu un bileţel pe care scrie numele şi numărul de telefon. Really?!
Da, şi soră-mea îmi spunea că sunt pe facebook nu ştiu câte persoane ' in a relationship ' , chestie pusă azi la 12 noaptea, speşăl pe VD. Am râs de am murit, sincer :]]. Dar în fine, dacă aşa vor oamenii, nu mă pot opune.
Şi ce m-a amuzat cel mai mult? Un prieten, care o să iasă azi cu iubită-sa, este pur şi simplu îngrozit. De ce? Pentru că prietena sa i-a făcut un plan foarte bun. O să o ducă la film, o să se plimbe ţinându-se de mână prin parc, o să se sărute, iar el o să fie cel mai romantic tip pe care ea l-a cunoscut - toate astea, după părerea ei. Şi să nu uităm trandafirii şi ciocolata! Săracul, îmi pare rău pentru el, ce să zic. Dar... Tot e mai bine să fii forevăr alone.
O, da, ce îmi place chestia asta cu FOREVER ALONE DAY, e mult mai amuzant ca VD. Mult, mult! Şi sună aşa bine :-?. O să îmi fac şi un tricou cu asta :]].
Cam atât am avut de spus :D.
Aşa că vă urez un VD/FOREVER ALONE DAY fericit!

4 interesați:

Adina Radu spunea...

Heh, cât m-a amuzat postul ăsta *laugh* Ar trebuie ca Valentine's Day să se numească ofical 'Forever Alone Day' :))

Unknown spunea...

Tot ce vreau e ciocolata, azi. *laughs*
Funny&nice post, te aprob în mai tot ce-ai spus. :)) >:D<

Metal spunea...

@Addeh, sunt de acord cu tine, prea mult VD strică şi oricum denumirea de Forever Alone Day sună mult, mult mai bine :]]
@ Miruuu, mersi :D. Fugi până la magazin, cumpără o ciocolată, las-o pe preş în faţa uşii, intră în casă.. După ceva timp, ieşi afară şi du gunoiul şi te prefaci că ţi-a lăsat cineva ciocolata :]]. Aşa a făcut soră-mea, deci merge :))
>:D<

Niska spunea...

Eu n-am mai facut si anul asta un post de V's Day, pentru ca mi-a fost.. nu stiu cum. In ultimul timp nu mai am chef de nimic. Oricum m-a amuzat postul tau si sunt de acord cu tine. In caz ca vrei sa citesti:
http://eternall-memoriess.blogspot.com/2011/02/valentines-de-forma.html (from last year).

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase