Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

duminică, 5 februarie 2012

Pretty Little Liars





Well, în iarna asta am fost constrâns să vizionez celebrul serial Pretty Little Liars. Nu contează de cine, dar am vizionat 15 episoade din primul sezon, iar după aceea nu am mai avut timp liber ca să îl văd.
Să începem cu serialul :).

Serialul.

Aşadar, ideea mi-a plăcut şi, de asemenea, mi-au plăcut şi persoanjele. În special Aria şi Hanna mi-au plăcut foarte mult. Ca şi în carte. Şi Mr. Fritz arăta ok, părerea mea. Se potrivea cu Aria, anyway. 
În primul rând, în unele locuri, acţiunea mi s-a părut cam grăbită - mai ales în primul episod. Adică, Aria se duce într-un bar, îl cunoaşte pe Fritz şi puţin timp mai târziu, ei se sărută nebuneşte în baie. Mi s-a părut mult prea rapid, mai ales că tipa nu pare atât de... mă abţin. 
Însă Aria mi-a plăcut cel mai mult dintre toate fetele - şi ca aspect şi ca personalitate. Poate şi din cauză că relaţia ei cu Fritz şi toate situaţiile neaşteptate erau... interesante. 
Şi actriţa care o juca pe Hanna mi-a plăcut, chiar se potrivea cu descrierea ei din carte. Şi avea nişte ochi foarte frumoşi o.o. Emily şi Spencer nu mi-au plăcut prea mult, au fost însă ok. Cel mai ciudat lucru a fost însă să văd că Emily era cu o tipă, Maya, iar actriţa Mayei era cu vreo 10 ani mai mare decât ea. I was like... wtf?
Acţiunea a fost ok, chiar daca o unele întâmplări nu semănau cu cele din carte, iar personajele arătau diferit. But it was ok.
Mi-a plăcut. 

The book.


Am citit doar primul volum, într-o seară, din plictiseală maximă. Şi din cauză că voiam să văd cât de mult se aseamănă cartea cu serialul. Desigur, acţiunea iar a fost grăbită între Ezra şi Aria şi mi-a plăcut cum a reacţionat el când a văzut-o în clasă. Oh shit! Mda, funny. 
Stilul în care descrie Sara Shepard e uşor de citit, simplu şi plăcut. Nu te oboseşte şi nici nu e încărcat cu descrieri kilometrice, fără rost. Totul e simplu şi la obiect, iar acest lucru o face aşa de uşor de citit. Nu mi-a plăcut însă faptul că fiecare capitol era din perspectiva uneia dintre fete şi se axa numai pe ce făcea ea. Şi nu se întâlneau aproape deloc până aproape de final, lucru ce mă cam plictisea. Toate primeau mesaje de la A, dar nu vorbeau una cu alta deloc. Şi asta a fost destul de plictisitor, părerea mea. 
Mi s-a părut ciudat şi că, pe copertă, era o fotografie cu actriţele ce le joacă pe Emily, Aria, Hanna, Spencer, iar în carte parcă Spencer şi Emily arătau diferit - parcă una era blondă, dacă îmi amintesc bine.
Cred că întreaga carte a fost mai interesantă din cauza lui A, ea făcând totul mult mai picant şi interesant. Mai ales că A venea de la Alison, iar A ştia anumite lucruri ştiute doar de Alison. Şi aşa fetele se simt încolţite, multe secrete de ale lor fiind cunoscute.
Desigur, tot cel mai mult mi-a plăcut de Aria şi, of course, de Ezra. Le stă bine împreună.
Per total, serialul şi cartea sunt plăcute, drăguţe. I really like them. 

Two can keep a secret if one of them is dead...

2 interesați:

Niska spunea...

Buna, Metal! >:D<

Ma bucur sa-ti aud parerea in legatura cu serial/carte. Personal nici n-am vazut serialul, nici n-am citit cartea, insa, sunt decisa sa achizitionez si eu volumele. Aveam chestia asta in minte de ceva timp, cand am discutat cu o prietena buna despre carte. Anyway, vroiam sa te intreb, daca nu te superi, de unde ai achizitionat-o. Librarie sau exista cumva la vre-o revista precum Jurnalele Vampirilor s.a ? Daca ar fi asa, ar fi numai bine..

Mi-a placut foarte mult postul tau si, oarecum, m-ai determinat sa incerc sa ma apuc si eu de serial.. Din pacate, in timpul scholii nu prea am sanse..

B'bye!

Metal spunea...

Am intrebat-o pe verisoara mea, care a cumparat cartea acum cateva luni si mi-a spus ca a luat-o din Diverta, dar ca poti sa o gasesti in supermarketuri sau alte librarii. :)
Ma bucur ca am reusit sa conving pe cineva sa citeasca cartea :]].
Au revoir :).

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase