Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Chestiuțe.

N-am mai scris de mult din cauză că nu prea am timp și mi-e lene. În plus, am uriașul pretext că nu mai știu ce să scriu. Mi-e lene să povestesc diferite lucruri and so on. Probabil că acest post o să fie plin de lucruri fără sens. Tipic mie.
Aici e frig rău de tot. Minus câteva grade, aș putea spune și ador serile de sâmbătă când e frig afară. Cu bf tolăniți pe jos, în fața tv - ului cu un bol uriaaaaș de floricele și sucuri și ciocolată caldă cu fișcă. Și, desigur, un film horror sau ceva - n genul. Kinda perfect day.
La școală, e totul binișor. Nimic rău.
Azi am fost la cumpărături. Surprinzător, dar am avut chef să - mi cumpăr haine. Și muuulte ! Vreo șase ore am umblat de nebun, cu Avril, uitându - mă prin magazine și stând pe acolo mult timp. Cum mă așteptam, am pierdut vreo două ore prin Pull & Bear. Îmi luasem cred că marea majoritate a cămășilor din magazin și am început să le probez and stuff. După am început cu blugii ( și mi - am luat trei negrii și unii de o culoare ciudată ) și cu tricourile. Pănă la urmă, mi-am luat tone de haine și niște skateri noi. Multe lucruri și, desigur, mi - am rupt picioarele și pe cele ale lui Avril. A zis că nu o să mai vină niciodată cu mine când o să am eu chef să - mi cumpăr new stuff * laughs * . Șiii. Sunt obsedat de cămăși în carouri și brățări d - alea din sfori. I really love them. * laughs * Și îmi iau o nouă pisică : > . E așa scumpică: blana gri, ochii albaștri și o fățucă d - aia frumușică de ursuleț. E și foarte jucăușă, also. Mai am de așteptat până duminica viitoare. Long time.
Și mai e o lună fix până plec în Austria. Sunt așa fericit. Can't wait. Abia aștept să - mi pun snowboardul în picioare și, de asemenea, și skiurile.
Și vine și Crăciunul curând.

Au revoir.

8 interesați:

Diana spunea...

Şi ziua mea vine în curând.

Nya . spunea...

Şi se împlineşte un an de când ne cunoaştem peeee * tries to remember * 12 decembrie. >:d<

Metal spunea...

Câte lucruri se întâmplă :)) . SĂ nu uit cumva * laughs *
Btw, Nya, mai intri pe mess vreodată ?

Diana spunea...

Şi nu uitaţi de ziua mea.

Poate la şaişpe ani viaţa mea o să fie ceva mai acceptabilă.

Metal spunea...

Cum să uităm de ziua ta ? Imposibil :))
* hugs *

Diana spunea...

Nu uitaţi pentru că mă iubiţi sau pentru că vă stresez eu :)) ?

Hehe, ce de comentarii.

Metal spunea...

Eu nu uit că n - am de ce să uit :))

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase