Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 2 decembrie 2010

Febră. Easy A

Am făcut febră, guys !
Se pare că vremea „frumoasă” de ieri a făcut multe ravagii. Mulți dintre colegi și prieteni sunt răciți, iar eu nu fac excepție. Mă simt ca un cur. Mă doare capul, mă ustură ochii, mi-e frig and so on. E o vreme așa nasoală și e așa friiig. Ieri mai eram și îmbrăcat subțire and so on și eram sigur că aveam să fac febră.
Azi aveam și un nenorocit de test la germană și învățasem, știam, dar iată că nu mă duc xD . Frumooos, nu ?
Am văzut, de fapt, mi-am dat seama că blogul ăsta e cam boriiing. Yeah, your opinion. So, trebuie să găsesc ceva mai interesant de scris. For the mom, aș vrea să vă prezint un film pe care l - am văzut aseară, pe laptop.

Easy A



Nu pot să spun că mi - a plăcut la nebunie filmul. It was kinda funny. But mi - a plăcut când Olive și Brandon mimau că fac sex. Anyway, Brandon făcea ca un cal și mi - a plăcut când ea i - a dat un pumn în punctul sensibil. It was ok. Dar nu mi-a plăcut Emma Stone. Nu mi - a plăcut cum arăta și nu mi se pare o fată așa bună and stuff. Dar mi-a plăcut chestia aia cu adutler sau cum s - o numi. Era chiar interesant.
Nu știu dacă aș putea să vă recomand acest film fiindcă eu nu am fost înnebunit după el. A fost ok, dar atât. E o comedie destul de funny, but nu prea comedie. Adică, nu pot spune că am râs non stop. Dacă n - aveți ce face, then vi - l recomand. E ok. În plus, în film e o tonă de sex imaginar.

3 interesați:

Anonim spunea...

Heeeeeei I also have this fucking bothersome cold which I hate from the bottom of my heart :))

Nu cred că am văzut filmul :-?

Diana spunea...

Nu l-ai văzut pentru că deabia a apărut în cinematografe ;))

Metal spunea...

Yap. În România e nou în cinematografe

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase