Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

marți, 21 decembrie 2010

PC games

Nu am ce face. Mâine mă trezesc devreme, dar nu mi-e somn. Nu am stare. Vreau doar să butonez, să scriu ceva. Parcă sunt obsedat de a scrie. Mă dor degetele, dar tot vreau să scriu și mă întreb dacă nu ar fi mai bine să scriu pe telefon.
Totuși, nu vreau să scriu despre nimicuri. Să mă plâng. Nu. Deci o să scriu despre două jocuri video. World of Warcraft și Sims3.
WoW e un joc genial, ce nu poate fi descris în cuvinte. Îmi place ideea, grafica e bunicică, soundul ok și îmi plac creaturile extrem de mult. Also, e mișto că poți să joci cu alte persoane, că e online. E foarte genial. Și levelurile și tot. Iar ultimul apărut, Cataclysm, e extrem de mișto. Îmi place la nebunie.
Sims3. Da, poate că am înnebunit, dar îmi place. E destul de okay și e perfect pentru pierdutul timpului. Am toate expansion packurile apărute : Wolrd adventures, fast lane stuff, create a sim, late night - you know. Și cu toate expansions e foarte okay. Îmi place că poți să-i transformi în vampiri - poate că ăsta e principalul factor pentru care-l joc - și Bidgeport - sau cum se numește - e un oraș extrem de mișto în comparație cu ăla vechi. Also, poți să locuiești la bloc în Late Night, un lucru unique, dar nasol. Și-mi mai place că poți creea o trupă și devii celebru, că ai noi instrumente muzicale and stuff. For me, Sims3 e ok și-mi place mai mult decât Sims2, chiar dacă unii spun că 2 e better than 3. Anyway, sunt de părere că 3 e mai bun pentru că poți să mărești țâțele fetelor. * laughs *
Asta-i tot. I like both games. Dar mai mult WoW, evident.
au revoir

1 interesați:

Anonim spunea...

Big boobs rule !

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase