Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

vineri, 7 ianuarie 2011

Vlad Țepeș.

Nu știu cum mi-am amintit o chestie foarte interesantă, dar clarr nu contează. Am auzit-o de la tatăl unui amic ce era prof de istorie în România și mi-a spus câte ceva foarte interesant despre Vlad Țepeș - ce, cică nu-i cum ne imaginăm noi. Oricum, nu am să povestesc tot că mi-e lene, ci doar chestiile ce m-au amuzat teribil.
Unul din frații lui Vlad fuse Radu cel Frumos și încă unul, Mircea. Când erau copii, toți trei au fost prizonieri regali ( ca să zic așa ) la Constantinopol. Când a fost vremea să se ducă înapoi în țară fiindcă le-a murit tatăl, Radu cel Frumos a rămas acolo fiindcă cel ce conducea ( sultanul ? ) i-a spus că-i frumos. Așa, Radu cel Frumos a ajuns să facă parte din haremul sultanului, adică să-i satisfacă nevoile sexuale * laughs * . Cum naiba să fii homosexual în anii 1400 ? :)) Când povestea, chiar îmi imaginam cum făceau seeeex =)) .

Sultanul era la curtea regală a lui Vlad Țepeș fiindcă conducătorul țării Românești n-a mai plătit tributul, a dat foc întregului Brașov și a omorît mulți boieri supuși sultanului. Vlad Țepeș deviază de la subiect, întrebând :
- Înainte să vorbim despre asta, pleacă-te că așa se face la noi. Oamenii se pleacă când intră în casa cuiva.
Sultanul se împotrivește, spunând că nu are voie să-și dea jos chestia aia de pe cap.
- Dar dacă bate vântul ? A întrebat Vlad.
- Ce ? Cum să bată vântul într-o încăpere ? A întrebat, la rândul lui, sultanul.
- Ce-ai spune dacă aș ruga pe cineva să-ți fixeze turbanul ( nu-mi amintesc denumirea ) pe cap ?
Nenea de la Constantinopol acceptă, iar Vlad Țepeș cheamă un tip ce-i „fixează” pălăria sultanului, bătându-i două cuie, mari, de metal în cap. * laughs *

That was all. Hope u enjoyed it.

au revoir

6 interesați:

Anonim spunea...

I'm a big HUGE fan of VLAD ŢEPEŞ. end of story.

btw, wtf Radu, Mircea, Vlad - astea's numele mele preferate :)) deviez şi eu, but yeah.

Să ştii că homosexualitatea e aproape dintotdeauna... adică, cel puţin eu aşa cred plus că s-a dovedit faptul că acest " curent sexual " datează de mai mult timp de cât ne imaginăm noi. Deci, cine ştie, e posibil! :))

Nice post :)

Nya . spunea...

Vlad Țepeș a fost un individ foarte tru. E cam singurul din istorie pe care îl agreez. Și de la el ( de fapt, mai mult tatăl său, Vlad Dracul ) au început chestiile cu Dracula, so yeah, cum aș putea avea ceva cu el ?

Nya . spunea...

Am revenit. L`am întrebat pe tata ( a terminat istorie ) și mi`a zis că Radu cel Frumos într`adevăr era gay, dar nu a auzit vreodată să fi fost luat în harem`ul sultanului - mai ales că sultanul se lăuda cu mii de femei.

În legătură cu cealaltă chestie, mi`a mai spus că chestia cu ' sultanul a venit la Vlad Țepeș ' este un lucru ce vrem noi să îl credem. Sultanul delega oameni să se ducă acolo.

De asemenea, nu a auzit să mai aibă un alt frate, numit Mircea.

Sandu Andreea spunea...

Oare e asa de frumos frumosul ala? Ca poate dau istoria inapoi ca sa-l apuc si eu pe domnu' ala. :]]

Luca Blue spunea...

Si eu ma intreb cat de frumos putea sa fie Radu cel Frumos. Anyway...ca tot spuneai ca e ciudat ca aia erau gay pe la 1400 tin sa te anunt ca Traian ( da ala de a cucerit Dacia nu Basescu) si Alexandru Macedon erau bi ( daca nu ma crezi cauta in anumite manuale de Istorie...de a 8a parca) si ei au trait cu muuult inaintea lu' don' Radu.

Metal spunea...

Uite că nu ştiam chestia cu Traian şi Alexandru Macedon. * laughs *
Anyway, te cred, nu am nevoie de dovezi sau lucruri asemănătoare.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase