Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

duminică, 23 octombrie 2011

Autumn.

După o lună de absenţe şi absenţe şi absenţe, m-am gândit să îi dau viaţă din nou acestui blog. Dacă mai e aşa ceva că eu, ei bine, n-am mai avut timp să mă ocup deloc de el. De ce? Şcoala, într-un cuvânt. V-am mai spus cât de mult pot să urăsc chimia? Da, o detest! Nu înţeleg nimic, dar nici nu mă chinui. De ce nu o înţelege lumea că mie NU îmi place materia asta şi că NU o înţeleg deloc? Şi, desigur, din cauza acestor nu - uri e clar că NU vreau să-mi bat capul cu ea. De fapt, ar fi o pierdere de timp. În fine, nu o să stau să vă spun cât de mult nu îmi place mie această materie fiindcă nu poate fi scoasă din programă.
Aşadar, am să încep prin a spune cât de mult îmi place toamna ( yeah, voiam să dezbat tema fumatului, dar nu am de ce - fiecare poate face ce vrea cu propria viaţă ) . Acest anotimp este atât de minunat din toate punctele de vedere. Îmi place la nebunie să ies să mă plimb şi să sar în mormanele cu frunze din parc - tot copil am rămas, nu? De asemenea, toamna se pot face nişte fotografii extrem, dar extrem de reuşite. Pur şi simplu, totul se datorează faptului că frunzele au o culoare atât de frumoasă. Însă nu îmi place toamna din cauză că răcesc tot timpul. STUPID.
Şi acum că sunt răcit cu ce credeţi că îmi pierd timpul? Cu papercraft uri. Yap, i-am făcut aseară pe Sebastian, Alois şi Ciel din Kuroshitsuji şi acum vreau să-l fac pe Lelouch din Code Geass. Mda, se pare că plictiseala mă afectează destul de tare, dar arată chiar drăguţ păpuşicile alea :]].

Ce am mai făcut în ultimul timp?

Păi, având în vedere că am stat acasă o săptămână, am avut ocazia să citesc mai multe mangauri. După cum era de aşteptat, am fost atât de ' atent ' încât nici nu le mai ştiu numele. Desigur, nu erau atât de interesante încât să îmi fi captat atenţia ATÂT de tare, dar au fost digerabile, mediocre. De asemenea, am încercat să citesc Moartă pentru toţi din seria Vampirii Sudului, dar, desigur, nu am prea avut mare succes. Sunt pe la jumătatea cărţii şi nu am nici un chef să mai parcurg vreun rând. Lenea.

Şi din cauza LENII, am să mă opresc aici cu acest post destul de scurt şi fără conţinut. Pur şi simplu, n-am chef. Şi totuşi am tone de lucruri de făcut - pentru şcoală, hobbyuri şi să scriu nu ştiu câte capitole - , dar nu am starea necesară pentru a face ceva.

Au revoir.

4 interesați:

Anonim spunea...

Stiu cum e. Si mie imi e lene sa intru pe cont. >.>
Cum se face ca eu racesc vara, iar toamna si toamna nu, sau se intampla si ma tine o zi, doua? o.o Oh, ce a ras tata pe chestia asta. TT^TT Vara cam cam vreo cinci-sase zile stateam la pat, iar tocmai ce racisem -saptamana trecuta sau cam asa ceva- si imi curgea putin nasul si... cam atat. :-?? Mda, s-a facut nesimtita dupa o zi jumatate. >.> Insanatosire grabnica.

Anonim spunea...

toamna si iarna*

Unknown spunea...

şi eu care credeam că ai murit... *laughs*
Dar uite , eşti alive şi şi şi răciiiiit ( me 2 :> ) şi-ţi mai place şi toamna. Btw, de acord, chimia sucks ( şi fizica, actually ) .
Oricuuum, mă bucur că te-ai întoors! :3 Te-ai întors, nu? :]]
Eniuei , huggies. >:D<

Adina Radu spunea...

Măăăi, chiar naşpa cu răceala asta, really T_T Şi eu sunt răcită, dar nu am stat acasă o saptămână... Ce naiba, dacă lipsesc o zi iau deja 8 absenţe şi-n plus, nu ajung eu la 10 să scad cu un punct la purtare *laughs*
Anywaysss, duh, chimia ESTE teribilă [ parcă citesc un roman horror când văd toate ecuaţiile acelea ] so i understand ya' -.-\
Mda, nu mai scriseseşi de mult pe blog; îl verificam aproape în fiecare zi că-i funny :))

Baftă la şcoală, vezi ce faci cu răceala and take care xd

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase