Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Saturday.

Nu stiu de ce, dar simt ca viata imi e mancata de scoala. Yeah. Fa  aia, invata la aia, ai test la ailalta. Ma p*s. Nu am chef sa invat nimic, sa repet la ceva. Sunt atat de obosit incat nu-mi trebuie. Asa ca, astazi, am hotarat sa ma relaxez. Dupa ce vineri seara am stat pana la vreo 2 treaz sa fac niste fise la mate, am avut bucuria de a ma trezi la 10 si ceva azi. Mult avand in vedere ca in ultimul timp ma trezesc la opt. Am lenevit in pat cam o ora, intrebandu-ma ce sa fac, dar fiindu-mi prea lene pentru a ma misca. Asa ca am stat sa joc Angry Birds - jocul ala e chiar... culmea! cum sa nu fie saracile pasari angry daca dai cu ele in diferite chestii?. Anyway.Apoi, lent m-am ridicat din pat si m-am dus in bucatarie unde am stat sa mananc cereale si sa citesc un articol - FOARTE interesant despre premonitii si unul despre telekinezie. Imi trebuie si mie chestii paranormale din cand in cand, nu? :)) Ma rog, planuiesc sa va povestesc despre ele in viitorul apropiat care nu stiu cand e.
Pe la 3 am iesit si eu din casa si am mers pana in parc sa ma intalnesc cu niste prieteni - dar care nu au mai putut veni din cauza ca s-au dus la nu stiu ce film. Twilight parca. IDK. Asa ca am mers cu alti doi prieteni la mall. Sau, ma rog, ei erau acolo. Si ne plimbam noi prin magazine si nu gaseam nimic si ne era atat de somn si.. mda. It was boring, dar macar nu a avut vreo legatura cu scoala. Am pus ochii si pe un obiectiv pentru un Nikon D5000, dar, desigur, mi-a fost prea lene sa-l analizez.
Si acum stau in pat, ascultand muzica, si band o cana de ciocolata calda. Relaxare totala. Si cand ma gandesc ca luni am test - sau teza - la informatica si trebuie sa invat jumatate de caiet... Eh. Maine o sa am ce face :)). Plus germana. Oh, da, tema la meditatii. Die Hausaufgabe.
Gata. Am scris destul. :))

3 interesați:

Unknown spunea...

Dacă tot leneveşti, cupcake...
De messanger n-ai auzit? :3 >:D< IDK , poate mai treci şi tu o dată pe acolo şi spuii „buună” . T_T"
Miss you, anyway. ^^

Metal. spunea...

Eu am trecut pe acolo chiar ieri daca-mi amintesc bine.. Si weekendul trecut, dar nu te-am prins :))

Unknown spunea...

Hai măăăi.
Şi pe la ce oră mă rog, ai trecut tu? *laughs*
Şi azi, azi ai trecut pe-acolo? Oricum, nu cred că vom vorbi cam până sâmbătă, me have hw. T_T"
But, ce mai faaaci?! X"DD

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase