Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 14 iulie 2011

The Big Apple

Fiindcă am găsit o oportunitate printre vizitele de la Empire State Building şi plimbările obositoare pe Fifth Avenue, am decis să vă spun care este treaba cu NYC şi The Big Apple.


Deci, pe vremuri, în New York se organizau curse de cai, la care mizele erau foarte mari şi cel care câştiga, primea un premiu uriaş. Ei bine, acel premiu uriaş - ce era format din bani - se numea ' The Big Apple ' , un loz noros. Şi fiindcă aceste curse aveau loc în jurul New Yorkului, au numit oraşul ' The Big Apple ' .


Mai există încă o altă "părere" ce spune că într-un copac numai un măr este mare şi frumos. Ei bine, New York City este cel mai mare oraş din America, cu cea mai mare populaţie. Acolo este centrul tuturor lucrurilor and so on. Şi, fiind cel mai mare şi mai ' genial ' oraş din America, a fost asociat cu cel mai frumos şi mai mare măr din copac, fiind poreclit ' The Big Apple ' .


Ce pot să mai spun? Poate doar că e foarte bine că NYC se numeşte ' The Big Apple ' fiindcă chiar este o comoară, un oraş pe care îl ador.


Însă acum vă las fiindcă asta a fost doar o postare fugitivă fiindcă vă promisesem că o să scriu : - ".



See ya.

0 interesați:

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase