Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

marți, 12 octombrie 2010

Festival.

Neața ! Tot răcit sunt și tot nu merg la școală. Nu știu dacă să fiu fericit sau trist, dar optez pentru o stare intermediară.

Ieri am luat o notă medie la un test la matematică. În notele de la unu la zece, am luat un opt jumate, adică nouă. Sunt mulțumit având în vedere că eram sigur că aveam să iau o notă mai mică. Așa e destul de bine + mulți au luat note mici și cea mai mare a fost A, luată de o singură fată. Bine pentru mine. Also, am avut o oră cu una dintre profele cu care am fost în excursie și când a aflat că n-am venit la școală și fusesem în excursie a zis că m-am îmbolnăvit pentru că n-am ascultat-o. Babă nebună. Oricum, nu-mi bat capul cu ea că e dusă cu pluta pe Tamisa.

Nu știu dacă v-am spus, dar am descoperit mai de mult un festival genial ce se ține aici, în Londra și am să merg. Se numește London MCM Expo ( un nume cam banal, de altfel ) și se ține de pe 29 pe 31 octombrie. Perfect pentru mine. Din ce am citit eu pe site - ul lor, este un festival de mare amploare. Sunt o tonă de activități, cum ar fi : JapanEX, Comic Village, Games Expo ( o tonă de jocuri . yaaay ! ) , MCM Fringe Festival, Totally Cosplay, Euro Cosplay ( cică participă cosplayeri din toată europa ) și așa mai departe. E pur și simplu genial + este și Kuroshitsuji photoshoot. În fine, o să particip la cosplay ( poate ) , dar oricum mă duc acolo în costumul lui Ciel Phantomhive că l-am primit cadou de ziua mea. + am și lentile de contact albastre. Mă duc în toate zilele și părinții au fost de acord, n-au avut nimic împotrivă. În fine, abia aștept să merg.

Ce voiam să mai zic ? Ah, da. La iarnă vin în România. I'm happy. De fapt, în vacanța aia dintre semestre. Merg într-o tabără de ski cu niște colegi/colege de clasă la Bușteni sau Azuga. Mă rog, abia aștept să mă dau pe skiuri și snowboard. O săptămână de distracție o să am. Genial.

Ne mai vedem. Mă duc să iau o pastilă pentru cap.
Au revoir.

3 interesați:

Diana spunea...

Credits pentru "Au revoir." Skye, mon frere.
Mie mi-ai zis de festival :>. Chiar atunci de ziua ta, îţi aminteşti ;;)?
Nu-mi vine să cred că îmi amintesc asta şi nu mi-am amintit numele tău. Dar acum e uşor de memorat pentru că pe Mojo ( Jojo :)) ) îl cheamă tot Alex.
Vai şi ce mă entuziasmată eram eu când am citit că vii în România şi ce mi-a picat faţa când am văzut că vii doar la Buşteni.

Metal spunea...

Hei, e posibil să dau și o tură prin București, dacă vrei :))

Diana spunea...

Dacă mai vreau eu :)).

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase