Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

vineri, 8 octombrie 2010

Răceală

O să am un weekend genial. Acum nu știu dacă să fiu sarcastic ori ăsta e adevărul. Ce pot spune e că mâine dimineață plec în excursie, până duminică și o să fie foarte mișto. Mergem mai mulți din clasă și alții de la altele ca să se completeze locurile. Mergem în Bath, care e un orășel tare drăguț. Problema uriașă e că am răcit ieri. Mă doare puțin în gât, tușesc, strănut și uneori sunt fierbinte. Mda, asta pățesc dacă merg în tricou pe afară. Și așa nu știu cât de bine o să-mi fie. Cum să mă distrez când sunt cobză? Nu știu, poate o să reușesc. Mă voi îndopa cu pastile și o să beau o tonă de ceaiuri.
M-am ales, într-un final, cu răceala aia de toamnă ce vine de fiecare dată. Azi chiar a fost călduț afară și toți erau în tricouri și eu cu hanoracul și cu o tonă de șervețele pentru nas.
Bine, mă car. O să-mi iau ceaiul și mă voi instala în fața televizorului, ca un om bolnav ce sunt. Chiar mă întreb ce pot lua, dar cred că ceaiul de vișine ( love it ) e cea mai bună opțiune. Mda, măcar am făcut bagajul și n-am ce să mai fac.
bye. have a nice weekend.

2 interesați:

Anonim spunea...

Sunt răcită, sunt răcită, sunt răcită.

Nya . spunea...

Bath este un oraş genial. < 3 Oh, btw, încearcă ceaiul de vanilie. Teh best. xD

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase