Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

luni, 11 octombrie 2010

Sexcursie.

S-a terminat și excursia.
Nu a fost cine știe ce, dar nici nasoală. Ceva... intermediar. Cazarea a fost bună, orașul frumos. Nimic de comentat. Totuși, profele cu care am mers erau cam ciupite. Tot urlau să facem liniște în autocar și să nu vorbim. Ce naiba ? Era excursie sau oră la școală ? Și am făcut tot ce au vrut ele. Am vizitat, am făcut drumeții. Bine, vizitatul ca vizitatul, dar drumeții ? Ce papucul meu ? Nu mă deranjează să merg pe jos, dar vremea era problema și când noi am protestat, profele n-au vrut să ne asculte. Și ne-a dus într-o plimbare printre munți pe o vreme total detestabilă. Bătea vântul și mai avea puțin și ploua. Am mers cinci kilometrii dus, cinci întors prin vânt, îmbrăcați subțire, pe pietre d-alea ascuțite de-ți treceau prin skateri și puțin urcuș. Mă rog, era și pădure și aproape întuneric căci ne-am întors la un moment dat că era prea întuneric și ne era frică să nu vină ursul după noi. Începuse să și plouă, iar eu i-am dat geaca mea lui Avril care era în mânecă scurtă cu o vestă deasupra. Ș-așa mergeam eu în hanorac pe ploaie și am răcit rău de tot.
La hotel a fost chiar ok. Camerele mari, încălzite și așa mai departe. Noi stăteam la etajul unu, ceilalți la doi și profele la trei. La masă ne-a dat șnițel și cartofi prăjiți ( mâncare ce arăta oribil ) , dar noi băieții am mâncat-o, fetele nu. De la 10 la 12 ne-am strâns în cameră la fete și ele stăteau și-și ascundeau sutienele și chiloții de noi că le căutam la bagaje * laughs * . După a venit profa și ne-a trimis pe toți în camere că se dădea stingerea. Pe naiba. Am stat cu Kay și Chris în cameră. Erau trei paturi: unul separat și unul... matrimonial. Vă dați seama de fețe am făcut când am văzut că doi trebuiau să stea în același pat * laughs *. După ce au adormit profele, pe la unu, s-au strâns toți la mine în cameră. Toți veneau cu câte un bax de bere sau energizant sau wisky. Cu ce aveau pe la ei. Începem noi să bem alcool și fetele energizante că cică nu voiau să o ia pe arături. Mă rog, tot au făcut-o. Am început să jucăm adevăr și provocare și vă dați seama că toți au început să dea provocări d-astea mai puțin decente. Se ajunsese numai la : sărută-o, pipăi-o și așa mai departe. Desigur, nu puteai să nu accepți. După i-am învățat un joc pe care probabil îl știți că l-am învățat într-o tabără din România. Fântâna se numea. EI bine, dacă nu îl știți, o să vă explic. Îl legi pe respectivul jucător la ochi și începi să îl întrebi: La câți metrii te-ai scufundat ? Și îi arăți pe cinci degete, zece și așa mai departe, iar el trebuie să zică da sau nu. Și când zice da, înseamnă că de X ori trebuie sărutat. Apoi, întrebi Și cine te-a salvat ? Și arăți spre diferiți jucători și când el zice da, înseamnă că jucătorul Y îl va săruta. Ultima întrebare este : De unde te-a apucat ? Și arăți spre diferite zone ale feței. Când zice da, în zona Z trebuie sărutat.
Un exemplu ar fi. Maria este legată la ochi și zice „da” la 5 metrii, după îl alege pe Daniel și trebuie sărutată pe gură. Așa Daniel o pupă de cinci ori pe gură. După ce e dezlegată la ochi, Maria trebuie să ghicească cine a sărutat-o.
Bine. Și asta am jucat ore în șir de se ajunsele la pupatu-n cur, între sâni și așa mai departe. But still funny. La vreo șase ne-am oprit și intră un tip în cameră, cu o cutie de energizant în mână și urlă : It's the last one !!!! I'll die! Și dă de gât cutia și cade pe jos urlând. Am jucat și Poker pe dezbrăcate și un tip rămăsese în chiloți, o fată cu sutien și chiliți. Eu rămăsesem în boxeri * laughs * . Eram beat mort și nu jucam deloc bine pe la final. Mai vin câțiva în cameră și fac scandal pe casa scării, se trezește profa și vine la noi în cameră. Unde să ne ascundem ? Pe balcon. Și bagă tu 20 de copii pe balcon. În graba noastră, rupem ceva de la calorifer și-l aruncăm pe geam afară. Vine profa, vede cum e rupt căcatul ăla de la calorifer, iese pe balcon, ne vede și unui coleg îi cade telefonul jos :)) de la etajul unu. Merge e cu profa, salvează telefonul distrus și rahatul de la calorifer și se întorc ei în cameră. După ce suntem certați zdravăn, ne trimite în camere și ne încuie acolo. Ofc, observase că toți eram beți morți. Era ora șapte și la opt era trezirea. Am adormit pe jos la fete-n cameră că eu eram la ele când profa i-a încuiat. ( sărisem din balcon în balcon ) Comod covorul, btw. Dormim noi o oră și la opt sună telefoanele fetelor. Ne trezim, mergem la masă și plecăm. Toți voiam să dormim în autocar, dar nu ne-a lăsat profa. O tipă cam urâtă a vomitat și zice că trebuia să mestece mai bine bucățile alea ( se uita la voma din pungă ) . Eu stăteam pe scaunul meu din ultimul rând și ronțăiam ceva și când am auzit-o am scuipat pe jos chipsurile. Scârbos. Am mai jucat Fântâna și Adevăr sau Provocare până în Londra. Era nouă seara și noi frânți și răciți.
Azi n-am mai mers la școală. Am febră 39.6 , mă doare-n gât, sunt răgușit și strănut dees. Am dormit de aseară de la zece până azi la unu jumate la prânz. Neîntrerupt. Acum nu-mi mai e somn, dar mă simt nasol.
Gata. Nu mai scriu. Mi-e lene.

have a nice day.

1 interesați:

Anonim spunea...

Damn, londonezi perverşi şi alcoolici :))
Vine balul, hehehe.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase