Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 12 august 2010

Întâmplări

Cine a zis că am să râd atâta vara asta şi că o să experimentez adrenalina la maxim? : )) Ah, Jesus, desigur şi alături de el le experimentez pe ambele : )) .

Ieri am râs de n-am mai putut. De ce ? Well, a venit o cucoană să-i facă nu ştiu ce frigiderului, iar eu cu Jez eram afară şi nu ştiu ce chestii făceam. Şi a ieşit cucoana cu un cub uriaş de ghiaţă în formă de pu*ă şi l-a pus în faţa noastră. Eu am început să râd, iar Jez a zis în română:
-Seamănă cu o pulă, mă! : ))
-What's a "pulă"? A întrebat cucoana ce, sincer să fiu, nu vorbea cea mai bună engleză că-i din Norvegia.
-Uhm, he said that that piece of ice is beautiful. Pulă means beautiful, sweet. *Ah, ce-am minţit* : ))
-Okay... So, Alexander, you look like a pulă. *Hah, trebuia să spună 'you look pulă', dar na . . norvegienii*
Aici eu şi Jesus am căzut pe jos de râs : )) . Doamne, să arăt ca o pulă ? : )) Hah, cred că am să le mai zic asta oamenilor . Şi acum pe cubul de gheaţă care aproape s-a topit în cheamă Pulişoară. : d Şi eu sunt mama [ wtf ? ] , iar Jez tatăl .
Apoi i-am dat drumul papagalului ce s-a aşezat comfortabil în capul lui şi s-a uşurat acolo. Doamne, am râs de nu mai puteam, iar Jez tot îmi zicea:
-Măi omule, nu e amuzant! Să se cace şi-n capul tău ! :))
N-a avut noroc. Hah, dar aşa s-a spălat pe cap şi îi stătea mai bine părul. Deeeci, un avantaj.
Hah, şi am pictat pereţii. În camera de recreere am făcut un perete cu graffiti şi arată bestial. Tre' să-mi fac şi eu aşa un perete din cameră ori am să dorm în camera de recreere : )) .
Şi ne-am apucat amândoi de parkour again. Făcusem o pauză că un amic ajunsese la spital, dar ieri amândoi am prins curaj : d . Şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să sărim de la etajul trei al casei - de fapt, mansarda - şi puf! am căzut amândoi în picioare. De acum în colo trebuie să mi se spună că sunt ca un motan : > .

Se poate spune că ieri a fost o zi plină de realizări.

Azi dimineaţă a venit o cucoană - îmi scapă denumirea meseriei - ce a aflat ce vreau să cumpăr pentru îmbunătăţirea mini cinemaului şi camerei de recreere. A rămas mască când a auzit că vreau 3D şi 4D, dar şi-a revenit repede. Also, tre' să pun un bar d'ăla cu floricele, sucuri şi nachos că e muuult de mers din bucătărie până la cinema. Şi în camera de recreere vreau să măresc căcatul ăla de scenă şi să fac mai multe birouri cu PC-uri. În fine, aia a rămas mască când a aflat de tobogan :)) . Da, vreau să reamenajez toboganul ce porneşte din dulapul camerei mele şi pică-n piscină :)) . Săraca, la plecare a călcat pe skate şi s-a duuuus şi a căzut în cur şi şi-a mai rupt şi fusta : ]] . Cred că n-o să mai dea pe aici vreo viaţă : )) .

Am început să mă documentez pe net despre era victoriană. Eh, din cauza faptului că am început să ador Kuroshitsuji : x . Oricum, sper că o să fac anul ăsta la istorie lucruri despre istoria Londrei - deci trebuie să-l întreb pe Kay. Also, trebuie să-l întreb şi când se începe şcoala că n-am nici cea mai vagă idee :)) . Suuunt picat din lună : )) .
Ah, şi tre' să merg la câteva concerte neapărat :x . Laaa: Muse , Ozzy Osbourne , Sanatana, Lifehouse, Murderdolls, Guns'n'Roses, Linkin Park, Paramore, Gorillas, Motorhead, 30 Second to Mars, Bullet for My Valentine, Sum41 şi Lady GaGa - să vedem cât de goală apare pe scenă şi mă duc că un cântec de-al ei are numele meu : )) .

Cam atât. Răceala dă semne că o să dispară so i'm happy. Hai că ies pe afară. Byee .

0 interesați:

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase