Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 18 iunie 2011

Am parte de o nouă problemă cu blogul şi de aceea nu pot să las comentarii and stuff. It sucks. En fin, voiam să vă cer scuze şi să îi răspund, în mod special, lui Namilicious.



@Namilicious, nu mă aştept de la nici un fel de pupincureli sau alte căcaturi, dar nu am avut timp să mă uit pe blog. Doar nu trebuie să stau din cinci în cinci minute aici.


Cât despre comentariile tale, pot să îţi spui clar, fără să neg sau ceva, că sunt răsfăţat. YES, I AM. And so... what? Diferă de părinţi.


Şi spuneam că iPhone4 e bun, că-mi place. Ideea e că e o difereţă între un om care e bogat cu adevărat - şi banii sunt făcuţi de el înşuşi - şi cei care s-au îmbogăţit peste noapte sau cei care îşi dau toţi banii pe un telefon. eu pur şi simplu spuneam că, în momentul de faţă, pentru toţi contează să aibă iPhone şi să şi-l afişeze peste tot pe unde merg. Telefonul nu e neapărat pentru mândrie, dar aşa e pentru anumiţi oameni şi asta o consider eu o fiţă. Dacă ai bani şi ai telefoane performante, dar nu te mândreşti cu ele, nu e o problemă. Eu niciodată nu m-am mândrit cu telefonul meu sau ceva. Îl am şi gata.


Eu sunt răsfăţat şi nu pot să spun că nu îmi convine acest lucru. Cum am spus, unii au iubirea părinţilor, alţii doar banii lor.


Nu toţi oamenii care sunt răsfăţaţi sunt şi fiţoşi. Nu neapărat.

4 interesați:

Namilicious spunea...

Well în primul rând, eu nu am spus că un om răsfățaț e neapărat și un fițos.
În al doilea rând, îmi pare rău că părinții tăi preferă să-ți dea bani. Cred că știi și tu că încrederea nu se câștigă prin bani.
Anyway, hai să închidem subiectul ăsta. E mai bine așa. ^^

Hai salut și îți urez noroc în viața. Scuză-mi îndrăzneala.



Hope you won't turn into an attention whore. ^^

Emilia spunea...

Eu am un telefon vechi de patru ani şi fără o zgârietură şi-l ador. Amicul meu are un iPhone cu display-ul spart şi îl adoră.

Fiecare are doza lui de răsfăţ. Depinde de părinţi, so tru. Şi ăsta e unul dintre lucrurile alea absolute care ne face atât de unici, nu?

Nya . spunea...

Alex, eu ţi`am mai spus că eşti fiţos. ;;)

Andruşca spunea...

Eu telefoanele le pastrez ca si bibelori. :]] Nu prea sunt acel gen de persoana cu tehnologia. Oricum, fitos sau nu, esti foarte de treaba. >:D< Altceva?... Nu-mi trece nimic prin minte. :]]

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase