Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 9 iunie 2011

Smartphones.

Câţi oameni nu şi-au dorit ( şi au primit.. sau nu ) un smartphone? Câţi adolescenţi? De fapt, cine nu e atras de cuvântul smartphone. Te face să te gândeşti că eşti într-o altă lume şi că te desparţi de România, folosind diferite aplicaţii pentru a vedea un oraş, a te juca, a asculta muzică. Ai impresia că e un telefon perfect - genius - când, de fapt, nu-i aşa. Dar pentru România - o ţară în declin, cu condiţii low - toţi se gândesc că un smartphone le-ar îmbunătăţi viaţa. Bine, nu numai în România, dar şi în toate ţările planetei. Plus că într-o lume a tehnologiei şi a fiţelor, toţi vor cei mai bun lucru de pe pământ.





iPhone.





Tocmai am auzit zilele astea o tipă pe stradă, vorbind cu maică-sa. Nu era mică, dar nici mare. Gen 11 ani. Whatevăr. Şi mergeau ele două şi îi spune maică-sa ceva asemănător cu: Dacă nu faci nu ştiu ce, îţi iau telefonul! [ de menţionat că tipa avea iPhone 3Gs ] şi fata îi răspunde: nu am telefon! iar măsa: Dar ce ai? şi acum urmează răspunsul ce m-a uimit cel mai mult: Am iPhone! . Nu ştiu pentru voi, dar pentru mine e dovada clară că TOŢI copiii au devenit nişte fiţoşi uriaşi, faţă de vechile generaţii, care când erau mici aveau telefoane d-alea prăpădite cu vechiul şi unicul joc Snake. Ce vremuri...


Să revenim totuşi la subiectul nostru şi o să mă axez numai pe iPhone 3Gs şi 4, acestea fiind singurele pe care le am.


Ză 3Gs one: It sucks. Mie nu-mi place deloc grafica şi nici cum arată. Modelul ăla uşor curbat nu îmi place. În plus, telefonul ăsta a apărut anul trecut, parcă, şi are 2 megapixeli. I mean, atunci existau telefoane şi cu 5 px şi na.. nu mi s-a părut okay. În plus, sistemul e cam varză - cel puţin la al meu. Am încercat o dată să-i dau update şi s-a blocat, altă dată s-a blocat pt. că am vorbit prea mult la el şi s-a încins. Chestii de astea de căcat, ce nu ar trebui să se întâmple, părerea mea. Acest telefon, creat de Apple - firmă cu renume, care a întrecut încasările Google în 2011 - m-a dezamăgit.


Acum iPhone4. Ei bine, ăsta mi-a plăcut şi e telefonul pe care-l utilizez eu zilnic. E clar o îmbunătăţire faţă de 3Gs din toate punctele posibile. Grafica este mult mai bună, chiar perfectă, iar sistemul IOS de asemenea. Are cameră de 5 megapixeli, foarte bună, şi bliţ, iar în faţă are cameră pentru videocall şi dacă doreşte să-şi facă cineva poze la faţă :]] . În plus, e foarte subţire faţă de precedentul şi are un aspect potrivit pentru toţi oamenii - oameni de afaceri, doctori, whatevăr. De asemenea, nu am experimentate probleme cu el deloc.

În fine, eu recomand iPhone4 şi îl cataloghez ca un adevărat smartphone.

6 interesați:

Namilicious spunea...

lol, prima dată zici "Nu ştiu pentru voi, dar pentru mine e dovada clară că TOŢI copiii au devenit nişte fiţoşi uriaşi, faţă de vechile generaţii" apoi spui cât de minunat e iPhone-ul 4. Sau poate când zici TOŢI copiii sunt răsfăţaţi te referi şi la tine. Oh stai, am uitat, tu eşti cel mai cul şi cel mai tru, deci e imposibil să fii răsfăţat. Ah, sau poate nu te consideri copil, ştiu şi eu...
Anyway, eu am un telefon care are camera de 2 mp şi se blochează şi singurul mod în care-l pot stinge e să-i scot bateria, şi nu mă plâng. Nici nu se pune problema de iShit.
Peace, dude! Btw, poţi să-mi sari în cap dacă nu eşti de acord.

Luca Blue spunea...

Dudeeeee e ok sa fi rasfatat...si eu sunt si ma mandresc cu asta. A fi rasfatat nu inseamna neaparat a avea un smartphone...cel putin eu am o javra de telefon care imi tampeste neuronii ( asta pt ca mi-am stricat samsung-ul)... ci a avea pe cineva...oricine care te trateaza...ya' know "princess like" ( si nu tre' sa fie neaparat parintii)

P.S. vechile generatii? care vechi generatii? 1914...1915... :))...eu sunt de prin '96 si don't get me wrong si aia maimari ca mine tot la fel sunt (ba chiar mai rau...au fite de smecheri ca-s mai mari)

Namilicious spunea...

Ah deci e ok să ai un sclav care să te trateze ca un prinţ. Mm... Abstract!
Şi nu, nu mă refeream neapărat la cei care au un smartphone. Poate şi eu o să am unul cândva. Dar ştii şi tu, de obicei ăştia cărora părinţii le cumpără tot ce vor şi le fac toate poftele sunt răsfăţaţi. Un altfel de răsfăţare, prin bunuri materiale. Şi ăştia sunt tot cei care vor băte din picioare atunci când părinţii nu vor mai avea posibilitatea să le cumpere tot ce vor. Şi crede-mă că eu cunosc o astfel de persoană, nu bat câmpii aici.

Namilicious spunea...

Btw, Mr. Sunt-Cul-Şi-Tru-Uite-Ce-Narcisist-Sunt... Aşa, ca fapt divers... Poate eşti amabil să răspunzi la comentarii. Sau tu răspunzi numai la comentariile care includ pupincureli?

P.S: Aştept ca fanii tăi să-mi sară în cap.

Andruşca spunea...

Multumim ca ne impartasesti experientele tale.

Andruşca spunea...

Namilicios, fanii sunt prea ocupati ca sa-ti sara-n cap. :]]

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase