Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

duminică, 4 iulie 2010

Ce-ţi doreşti se îndeplineşte.

Ieri seară eram super nervos. Ba nu. Nu eram nervos, ci aveam o senzaţie ciudată ce oscila între confuzie şi nervozitate. Nu înţeleg de ce toţi vor să fac ce doresc ei, să nu mă îndrăgostesc, să fiu un robot. Mă rog.
Ideea se învârte între Aileen, Nya şi mine. Aileen e drăguţă şi mă înţeleg bine cu ea, dar Nya s-a supărat din cauza asta şi nu mai vrea să vorbească cu mine. Nu înţeleg de ce nu mai trebuie să fim prieteni dacă-mi place de o altă fată. Eu vreau să rămân prieten cu Nya pentru că mă înţeleg foarte bine cu ea şi e like a best friend. Ar putea fi cel mai bun prieten al meu dacă ar fi băiat. E tare de treabă şi tot tacâmul, dar nu înţeleg de ce s-a supărat chiar aşa. N-am făcut nici o crimă că m-am îndrăgostit de Aileen. De fapt, nici n-am vrut, ci a fost un sentiment ce a venit de la sine. Deasemenea, Denny mi-a spus o poveste dintr-un serial:

O fată [ Nya ] plăcea un tip [ moi ] , dar o fată nouă a venit [ Aileen ] , iar tipul se îndrăgosteşte de ea.
Nya face un copil cu-n grădinar şi zice că copilul e al meu. Aileen se supără şi se desparte de mine.
Când se clarifică chestiile, eu mă sinucid că Aileen m-a respins.

Mamă, ce ciudat ar fi să mor din chestia asta. În fine, poate că mi-ar fi plăcut să-mi dau duhul şi să scap de . . . chestia asta. En fin, toată seara trecută m-am gândit la chestii de genul şi că mi-aş fi dorit asta.
Azi dimineaţă, am mers la tenis cu Rose la tenis în Holland Park parcă. Am jucat vreo 2 ore juma şi, în timpul unui joc, piciorul drept - mă durea destul de tare muşchiul - mi-a cedat şi am căzut pe asfalt, dând cu capul de el. Bum! Mi s-a întrerupt firul gândurilor. Când s-a întâmplat micul meu accident, era ora zece şi m-am trezit abia pe la patru pm. Eram la spital şi Kay, Rose, Aileen erau lângă patul meu. Cei drept, n-am ştiut la început ce se întâmpla, dar le-am văzut feţele îngrijorate - mai ales pe a lui Aileen - şi mi-am amintit. Till ză end, doctorul mi-a spus că am o rană la cap - mda, am bandaj deci se observă - şi că am o problemă gravă la muşchiul piciorului drept. Aileen a mai rămas cu mine, dar acum jumătate de oră a plecat cu Rose şi Kay să mănânce. Mă doare tare capul şi mă mai apucă stări de ameţeală şi uneori văd dublu şi nu pot să-mi mişc piciorul sau să stau în picioare. Docto - cum îi spun eu - mi-a pus un fel de faşă care-mi strânge piciorul. En fin, docto mi-a zis că o să stau până mâine după amiază în spital, dar o să mai am ameţeli o săptămână şi o să mă mai doară piciorul destul de mult. Acum zac şi privesc lichidul ciudat care mi-l pompează în sânge. Uh, ce doare >.< .
Mda. Cine a zis că ce vrei nu se îndeplineşte? :]] Eh, poate doar lucrurile bune. En fin, s-a îndeplinit lucrul ăsta.
Sper să pot vorbi cu Nya curând.


2 interesați:

Diana spunea...

Ăhh... Doar câteva cuvinte. Care vor suna cam siropoase şi desigur sunt clişeice. Nu vrei tu să laşi timpul să le rezolve pe toate?
În primul rând, eşti leu aşa că gândeşte-te la tine. Cântăreşte situaţia şi vezi ce avantaje, dar mai ales ce dezavantaje ai. Vezi ce-ţi convine şi ce nu. Ştii vorba aia, ascultă-ţi inima. Încearcă s-o asculţi, dar totodată foloseşte-ţi şi capul. Nya e încăpăţânată, posesivă şi geloasă, dar ţine la tine ( din câte ştiu eu... ) şi va trece cu vederea peste asta fiindcă ştie că-ţi face rău. Nu cred că e atât de egoistă încât să nu se gândescă cât de mult te doare. Trebuie să fii un pic mai optimist, leulee. Ştii că ar trebui să fiu de partea ei, doar suntem prietene şi aşa mai departe, dar sunt capricorn şi noi suntem corecţi. O să vorbesc eu şi cu ea. Ce să-ţi mai zic... Bucură-te măcar câteva clipe de sentimentul ăsta pe care abia l-ai gustat. Meriţi, să ştii ( aşa simt eu şi nici măcar nu te cunosc personal )... Şi crede-mă că se va rezolva. Nu cred că Nya ar vrea să piardă un prieten aşa bun din cauza unui capriciu.
Asta e, cu riscu' de a mă certa cu ea, eu am încercat să te ajut cu ceva sfaturi. Acum nu depide de cât de tine, leulee. Şi nu uita, fii domne' optimist că nu strică!

Lorena-Shit spunea...

Daca chiar te place o să înţeleagă.. :)

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase