Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

vineri, 9 iulie 2010

Paranormal.

N-am mai trecut de ceva timp pe aici fiindcă mi-a fost lene. Frumos argument, nu? Este şi extrem de profund. Trecând peste asta.. Hai să vedem ce vreau să vă spun. Mă rog, e un subiect ce mă pasionează de ceva timp şi astăzi am avut din nou oportunitatea de a discuta despre asta. Cu cine? Cu bunică-mea la telefon :]] . O să am o factură imensă luna asta : )) . Trecând peste, hai să încep.
Tot timpul m-am întrebat ce se va întâmpla după ce voi muri. Sunt sigur că spiritul nu moare odată cu trupul, ci se reîncarnează în diferite . . chestii. De la ce a început discuţia? De la vampiri. Ştiu, bunicile nu sunt genul de persoane care pot să vorbească despre vampiri, dar am trăncănit despre un documentar pe care l-a văzut. Apoi, mi-a povestit despre diferite întâmplări după ce a murit bunicul meu [ acuuum şapte ani ] . Am să vi le povestesc şi vouă fiindcă sunt curios să aflu opiniile voastre legate de acest subiect.
Primul. Bunica a început să desfacă nişte dulapuri, iar seara a lăsat o chestie de metal pe hol şi stătea ca un stâlp. Apoi s-a culcat fără nici o problemă. Noaptea a început să audă zgomot de metal ce cădea pe gresie. Se ridica şi apoi cădea din nou. În mod ritmic. Nu mai era nimeni în casă, iar ea ştia că bunicul avea multă putere în mână. S-a dus pe hol, unde lumina era deschisă, şi a luat chestia aia şi a pus-o pe bar. Zgomotul nu s-a mai auzit.
Al doilea. Într-o noapte, a auzit vocea lui strigând-o. Ea s-a trezit, dar nu era nimeni în camera sa. Nimeni care avea o formă lichidă. A întrebat ce doreşte el de la ea, iar apoi s-a culcat. Apoi, a visat cum că el îi spunea că un copac a căzut peste mormânt. A doua zi, bunica s-a dus cu mama şi au văzut copacul prăbuşit peste mormânt.
Al treilea. Well, el a dormit într-o cameră, dar nimeni n-a mai stat acolo după moartea lui. Bunica, după două zile de la înmormântare, a chemat-o pe soră-sa să doarmă la ea câteva zile. Ei bine, soră-sa s-a încăpăţânat şi a vrut să doarmă în camera în care a dormit bunică-miu, deşi bunică-mea i-a zis să nu doarmă acolo. Soră-sa a vrut să dovedească că e curajoasă şi s-a culcat în camera lui bunică-miu. Dimineaţă, sora lui buni stătea în sufragerie şi i-a zis că n-a putut să doarmă toată noaptea. Deasemenea, în camera unde a dormit bunică-miu e acum dormitorul părinţilor, iar tata dormea exact pe locul unde dormea şi el. Ei bine, tata a făcut scandal pentru că se simţea ciudat dormind în aceeaşi cameră, pe locul unde a dormit bunicul. Parcă era încă o persoană în cameră.
Aşa. Voi ce credeţi despre lucrurile paranormale? Credeţi în asfel de întâmplări asemănătoare cu cele povestite de bunica?

2 interesați:

Anonim spunea...

Bunicile chiar nu sunt genul de persoane care pot sa vorbeasca despre vampiri. Ma rog, adultii in general cand aud de vampiri si chestii din astea se stramba.
Cred, oarecum, in astfel de intamplari. Inca nu mi s-a intamplat ceva asemanator ( de obicei, eu sunt aia care ii inspaimanta pe oameni. o tipa mi-a zis sa nu-mi mai trimit fantoma dupa ea cand nu e la bunici ptr. ca a vazut ceva alb miscandu-se cand era in baie. ), dar unei colege i s-a intamplat si nu e genul de persoana care sa minta si chiar a fost naspa. Mi-a zis ca atunci cand a murit bunica ei, fix la ora cand a murit, s-a auzit o bubuitura puternica. Apoi, nu stiu cine din familia ei s-a dus si a vazut ca era moarta. Mi-a mai zis ca verisoara ei se uita intr-o seara pe geam sa vada cand vine nu stiu cine ( sunt atatea personaje in povestirile ei incat nici eu nu mai stiu cine sunt exact ) si a vazut ceva alb trecand prin fata geamului schiopatand. Chestia aia era bunica-sa.

Ok, cred ca ai inteles ce am vrut sa zic. Acum ar trebui sa aprind toate luminile si sa uit ce ai scris aici ptr. ca stau in cel mai ciudat loc posibil... in fata blocului e un cimitir si uneori se mai vad chestii. X_X

Anonim spunea...

cand e la bunici * ( mereu se intampla sa gresesc -_- )

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase