Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

luni, 5 iulie 2010

A plomis !

Aşa. Încă's în spital că docto - afurisitul - nu m-a lăsat să plec. N-am dormit decât două ore azi noapte din cauză că cică organismul meu nu ştiu ce căcat respingea şi d-aia nu am putut să plec acasă. Măcar seara trecută a fost plină de realizări destul de măreţe ce mi-au făcut ziua - mă rog, seara - mai frumoasă. M-am împăcat cu Nyuţă şi am amânat un timp relaţia cu Aileen. Aileen a înţeles când i-am explicat că's nehotărât şi n-a fost nici o ceartă între noi. Nyuţă a fost tare drăguţă cu mine când am vorbit chiar dacă , poate, nu-i convenea. Am apreciat mult asta. Aşa, am ales prietenia lui Nya în locul lui Aileen pentru că prietenii ca Nya îmi sunt mai apropiaţi şi mai importanţi decât o fată pe care o plac. O iubită vine şi pleacă, dar prietenii rămân. En fin, mi-a plăcut că ne-am împăcat şi mi-a promis că o să intre şi mâine [ adică azi ] pe mess. Am ieşit de pe mess la miezul nopţii simţindu-mă ca dracu. Mă rog, am ieşit imediat după ce am postat noul meu fic pe zup. Nu mă apuc să fac reclamă pentru că nu am chef. M-am culcat după ce docto mi-a făcut o injecţie şi m-am trezit după două ore. A fost mişto să mă holbez la pereţii albi ce mă . . . fac să înnebunesc. Apoi, m-am uitat la televizor la un film şi-o emisiune. N-am fost prea atent la niciunele :]] . Dimineaţă m-am simţit prost, dar acum mă simt mult mai bine. Nu mă mai doare piciorul şi pot să merg cât de cât normal. Adică şchiopătat.
Acum aştept să intre Nyuţă pe mess pentru că mi-a plomis şi tlebuie să intle! Tlebuie! Sper să se ţină de promisiune T-T .

3 interesați:

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Metal spunea...

Mersi pentru sfaturi! Mda, acum apuc să-ţi mulţumesc, dar mai bine acum decât niciodată. Şi, desigur că-mi poţi da add. Mi-ar face mare plăcere să vorbesc cu tine. Şi eu mă bucur că ne-am împicat :]

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase