Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 28 august 2010

Adventureland


Doamnelor și domnilor, astăzi am vizionat pe net un film numit Adventureland pe care mi l-a dat un amic.
Așa, povestea nu pot să zic că-i cine știe ce, dar nici rea nu mi s-a părut. Probabil ceva cu care să-mi omor timpul. Este o comedie de dragoste ( nu sunt fan ) și o are în rolul principal pe Kristen Stewart ( hai că toți o știți :p ) . Well, ea joacă destul de fals, dar m-a amuzat totuși.
Deeci, James ( parcă așa îl chema pe personajul interpretat de Jesse Elsenberg ) se angajează la un parc de distracții, Adventureland, pentru a câștiga bani ca să viziteze toată Europa ( visul său ) . Atunci o cunoaște pe Emily ( Kristen ) și... practic, o place. Au fost câteva faze chiar mișto în film. For example, James se exita prea repede, iar, la o petrecere acasă la aceasta, intră cu ea în piscină. Stau ei ce stau și când vor să iasă, lui James i se scoală, iar asta văd toți cei invitați la petrecere : )) . Also, sunt mai multe chestii funny. Ce mi s-a părut also ciudat este că Emily este un fel de aproape - curvă. Se culca cu un tip însurat ( nu știu cum îl cheamă ) și îl place pe James și se sărută cu el. James află chestia asta și îi spune unei maaari bârfitoare de la parcul de distracții. În fine. Ideea era că Emily asta mi se pare că seamănă cu Bella și nu numai din cauza faptului că este aceeași actriță. Adică, și Bella se „giugiulea” cu doi băieți. En fin. Finalul cred că vi se pare previzibil. Țop, Emily și James sunt împreună și și-o trag. : )) Preeea previzibil.
Oricum, e un film d-ăla pe care-l poți vedea în zilele ploiase ca să-ți omori timpul ( îmi pare rău timpule că ți-am făcut asta ! :)) ) .

4 interesați:

Lottie spunea...

O.o...e muult prea romantic ! Si cu un afarsit d'ala e asa de...boring ! *laughs* Siincer...ai maltrat timpul O.o scuzee, doar ca acest film e total opus de realitate . Daca acei actori n'au pic de accent englez pot sa faca "Paaa" ..Buun, dar asa, in esenta lui, e destul de dragutel :]

Minamy spunea...

Well..pe la mine plouă, deci cred că o să-mi omor timpul cu el. Deşi nu sunt amatoarea comediilor de dragoste, dar sunt destul de curioasă.

Unknown spunea...

poate conform cu realitatea este twilight?ce spui?

Unknown spunea...

Adventureland este o aparenta comedie. In esenta este mai mult o drama, ce pune accentul pe realitate. Fiecare personaj are adanci ramificatii in lumea reala si nu cred ca am vazut pe tot parcursul vreun personaj specific filmelor americane de duzina. James (Jesse Eisenberg) este un tanar cu un viitor promitator, care si-a planificat urmatorii ani ca la carte. Insa lumea reala ii aplica o mica “corectie” in momentul in care tatal sau este mutat cu slujba, iar familia incepe sa aiba probleme cu banii. In consecinta excursia lui James prin Europa este anulata, iar studiile la facultate sunt in pericol de a nu mai putea fi acoperite de parinti. Pe de alta parte Em (Kristen Stewart) este o epava emotionala, mai mult o fantoma decat o persoana normala. Pe langa faptul ca mama ei a decedat in urma cu doi ani, mai este si amanta lui Mike (Ryan Reynolds).

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase