Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

marți, 31 august 2010

Life is weird


Doamne, pe lumea asta există numai ciudați ? Tot timpul m-am întrebat asta și tind să cred că-i adevărat. Azi s-a întâmplat încă ceva ciudat pe mess. Mi-a dat unul add și a început să-mi spună „dragoste”, „iubire” și a zis că m-am culcat cu el ( cel mai scârbos lucru evăr ) . Îi urăsc pe oamenii de genul. Zicea că mă cunoaște, că mă iubește, că sunt gay. Cele mai oribile lucruri dintre toate. Cel mai șocant este faptul că știa totul despre mine, până și numele de familie care-l știu doar câteva persoane. Mi-a arătat și o poză cu mine și el în cadă. Desigur, în imagine nu eram eu, dar nu mi-a convenit deloc.
Încep să îi dau dreptate lui Cherie și am să-mi dau un pumn în față ca să mă desfigurez total : )) . Poate așa scap de oameni d-ăștia.
Și ce mă înfioară cel mai mult este faptul că am avut vara asta trei „întâlniri” cu gayii. Încep să mă tem de acest cuvânt. Urăsc că mie mi se întâmplă asta. Detest asta T_T . Dacă aș fi omorît pe cineva, aș fi înțeles de ce merit asta... Dar n-am omorît pe nimeni.

Note: În poză e el și teoreticul eu. Îw!

6 interesați:

Diana spunea...

Evident că-mi dai dreptate.
Toată viaţa ta de acum încolo o să-mi dai. :))
Eh, eu mă abţin. Îmi ştii părerea, am fost martoră.
Mă opresc aici. Închei cu replica mea mult prea cunoscută:
Şi mă întreb - prostia doare?

Kazuki spunea...

Ăla din stânga seamănă la faţă cu Adam Lambert :))

Anonim spunea...

:)) dă-mi voie să râd. Nu de întâmplarea propriu zisă, ci de prostia oamenilor.
Ciudaţi suntem toţi, ştii? Pentru că nimeni nu este normal. La o adică, ce înseamnă normal? Suntem prea diferiţi, cu toţii, pentru aşa ceva.
Dar unii! Au ceva în cap, frate. Nu, nu mă refer la creier...

Ştii, astea sunt riscurile frumuseţii. Te naşti frumos şi plăcut de toată lumea, tre' să înduri * laughs * renunţă la faza cu pumnul în faţă. Dacă vrei să dai un pumn, poţi să dai celui care le-a enervat. Sau celor ce te vor enerva. E mai util. Mai practic. Oh, am uitat, eşti prea diplomat pentru aşa ceva.

În concluzie, nu prea văd ce e de făcut. Poate nu ar trebui să fi drăguţ cu toată lumea. Unora li se urcă la cap.
Oricum, cred că a fost doar o glumă retardat de proastă a cine ştie cui ce te cunoaşte destul de bine, din moment ce ai spus că ştia atâtea lucruri despre tine.

Anonim spunea...

te-a enervat*

Emilia spunea...

Pff...oamenii care-ţi pierd timpul cu chestii de genul ăsta ar trebui să facă rost cumva de o viaţă, nu să toace vieţile altora. Cât despre faza cu pumnul, sunt de acord cu Teh, dacă vrei să dai un pumn, dă-l celor care-l merită. Relaxează-te, nu trebuie să-ţi pese prea mult de oamenii de genul ăsta. Live your life and let the fools destroy theirs.

Emilia spunea...

*care-şi

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase