Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

luni, 30 august 2010

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire

Azi a fost o zi tare ciudată din mai multe motive. M-am trezit la 14:10 ora româniei și mă durea capul îngrozitor ( ca și acum ) și mi-era frig. Mda,am dormit cu geamul deschis și patul e sub geam, iar eu aveam părul ud. Mi-a fost frig ( 15 grade în Londra ) , dar am ignorat asta. Am vorbit pe mess cu o fată ( ca să nu-i zic altcumva ) care mi-a zis că-s o fată pe nume Raluca. M-am simțit ultra - extra jignit. Eu fată ? Doamne ferește. Apoi a început să se dea la mine după ce m-a văzut într-o poză. Ce rapid se schimbă oamenii ! Am fost în parc, deși era înnorat.Și cât îi așteptam pe ceilalți, m-a prins o ploaie d-aia care te face fleașcă într-o secundă. De fapt, așa și eram. Și dupaia părul mi s-a făcut ca dracu ( după ce s-a uscat ) căci mi se face prea dreeept. Mi-am cumpărat niște caiete pentru școală și mă bucur de ultimele zile de vacanță. Totuși , am fost dezamăgit de această vacanță. N-am avut nici o realizare formidabilă, de care să mă simt mândru. Poate numai faptul că am făcut impossible. Dar nu am făcut ceva nou, ieșit din barierele normalului. Continui să cred că vacanța asta a fost o înșiruire de zile. Dezamăgit sunt.
Ah, îmi place muuult melodia Billionaire a lui Travie Mccoy. Îmi plac versurile, sound - ul și videoclipul ( ofc, skateri ) . Mișto melodie. You must try it.

5 interesați:

Diana spunea...

Obsedantă melodie într-adevăr.

Lottie spunea...

Siii mie imi place . Ahh, si-n fiecare seara ador cu ea, imi pun MP3 si go girl !

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Nu aşa e de fiecare dată? Trece vacanţa şi realizezi că nu ai făcut nimic. Am 17 ani şi nicio vacanţă nu m-a satisfăcut din punct de vedere profesional. Am ajuns la concluzia că vacanţa de vară este pentru relaxare. Relaxare şi atât. Fără număr de cărţi, proecte, realizări..şi aşa mai departe.
Trebuie să te distrezi. Dar ce se întâmplă când realizezi că nici de distracţie nu ai avut parte?! Eh, să sperăm că nu este cazul.

btw, about that girl * laughs * doamne, urăsc genul. Urăsc. Urăsc. Urăsc. Urăsc genul, girls/boys, like that. There are lots and lots and lots of them. Ignore total. Asta ar trebui să faci.
Desigur, cu temperamentul meu şi-ar fi dorit deja să nu mă cunoască, dar asta e altă problemă. Tu eşti prea diplomat şi bun cu restul persoanelor pentru a face aşa ceva.

Minamy spunea...

Eu m-am trezit azi la 14..Şi încă plouă şi acum pe aici. Ciudată tipa..eu de obicei dau ignore din prima la asemenea specimene :)), acum ce ai facut mai departe nu mă priveşte.
OMG! Deabea scăpasem şi eu pentru câteva secunde de versurile din minte..au revenit acum.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase