Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 17 iunie 2010

o zi nasoală cu Chumi. [ 6 days ]


Mda. Acum te întrebi cine e Chumi . Şi, poate, de ce i-am scris numele cu roz? Simplu, foarte simplu.
Chumi e o prietenă din copilărie şi acum are unşpe ani şi câteva luni. E o puştoaică de aproape doişpe ani. Porecla asta nu ştiu de unde o are, dar nu mă prea pasionează. Adoră rozul şi, desigur, Hannah Montana şi Jonas Brothers. Se putea să nu-i placă Justin Bibăl? Nu, îl adoră. E ea prietenoasă, dar azi m-a înnebunit. Părinţii ei eu montat-o la mine acasă pe la prânz nu ştiu de ce. Am lăsat-o în grădină cât eu stăteam la etaj, dar mi-a depistat camera şi m-a sâcâit la cap. Mă tot întreba : Cine e Jesus ? Cine e Nyuţă? God, mă scotea din sărite. Am amplasat-o la laptopul din birou, sperând să o să mă lase în pace. Nu. A venit să-mi zică că-i e foame. Of, şi eu nu ştiu să fac decât cereale cu lapte şi sandwichuri. Pfu, bine că era în frigider o pizza gata preparată şi trebuia doar încălzit-o. A mâncat toată pizza aia uriaşă şi apoi a stat cuminte pe canapea, la televizor vreo oră - două. Apoi, a început să mă bată la cap că vrea nu ştiu ce revistă Cool Girl nu ştiu cum. Am amânat-o nu ştiu cât că s-a jucat nfs pe play station, dar la patru şi ceva a explodat. A vrut aşa de mult revista aia de m-a târât afară din casă. Nici n-a mai vrut să stea cu mâţa în curte sau să admire nu ştiu ce floare îi plăcea. Aşa, i-am cumpărat revista aia şi apoi a mai văzut câteva magazine de haine. Nu m-a lăsat până când nu i-am cumpărat un tricou mov [ adoră movul ]. Am intrat într-un magazin unde am cumpărat o sticlă de Sprite pentru ea şi cinci cutii de RedBull pentru mine. Chumi a mai vrut şi două Snikers, Lays de sare, un corn SevenDays, Pim's şi Hubbabuba. Pacostea aia mică mi-a cheltuit toţi banii de buzunar în juma de oră. Când ne-am întors, a rămas în sufragerie, mâncânduşi mândră dulciurile, iar eu m-am refugiat în camera mea unde am stat şi-am stat fără să mă deranjeze nimeni. Ea şi-a citit revista şi s-a jucat, din nou, nfs, joc ce i-a plăcut destul de mult. N-am putut să fiu atât de norocos încât ea să nu se urce pe sk8ul meu. A căzut o singură dată în fund şi a zis că aia e o placă malefică şi că ar trebui să o arunc [ ce-mi doream să îi dau una în cur ! ] . Acum vreun sfert de oră au recuperat-o părinţii ei şi sper [ din tot sufletul ] să nu o mai aducă niciodată la mine căci a fost oribil.

6 interesați:

Anonim spunea...

Măă, nu lăsa copilul de 11 ani să citească reviste despre sex ! Sex oral, sex normal, spermă, masturbare, lesbi, viol, ce ştie copilul ăla ? o.o

Metal spunea...

De ce să nu-l las măăă ? :)) nu-i copilu meu . . îm pluuus . . zicea că citeşte revista aia de mult şi că i-o cumpăra 'mami' în fiecare lună :))

Anonim spunea...

Eşti sigur că se numea 'Cool Girl' ?:))

Metal spunea...

Cred :)) nu mă interesa .. costa patru sau cinci lei :))

Anonim spunea...

Aw ce copil adorabil : x I mean e dulcică, puţin cam nebunatică [ puţin cam mult ] dar e ca mine când eram mai mică. Awww ce cuuuute. Dacă eram în locul tău m-aş fi uitat pe revistă cu ea :]] şi am fi mers saă facem ceva interesant, cum ar fi să ne fi plimbat pe sk8 / role whatevă sau nu ştiu ceva asemnănător pentru copii de vârsta ei. O înţeleg perfect, am fost ca ea şiiii te înţeleg şi pe tine că ştiu cum se simţeau bieţii mei părinţi :]] şi plus de alta adoră mov. Whaaaaa. Purfect, doncha? Chumi îmi aduce aminte de acadele...dulciuri...chestiuţe dulci.

Diana spunea...

Ăh, eu te înţeleg :-j.
Urăsc copchii :)) Există şi câteva excepţii, cred, dar în general îi urăsc aşa că te înţeleg perfect şi mă mir cum de ţi-ai păstrat calmul :)). Nu vreau să mă laud cu felul în care aş fi reacţionat eu în locul tău :)).

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase