Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

sâmbătă, 5 iunie 2010

prezervativ . [ interzis minorilor ( nu că mi-ar păsa ) ]

Well, săptămâna asta a fost una cât se poate de tare. Am fost la şcoală doar vineri şi numai pentru două lucruri importante [ unul mai important decât altul ] : să duc idioţeniile alea de manuale şi să o ascult pe profa de biologie. De ce e ora aia o pasiune atât de mare pentru mine? Simplu, vorbim despre sex. E un subiect interesant şi amuzant [ mai mult amuzant ] .
Să vedem. Toţi aşteptam cu nerăbdare ora aia pentru că profa a zis că ne face o surpriză. Oare ce surpriză putem avea în ora când vorbim despre sex? Bună întrebare şi multe răspunsuri perverse pe care le puteţi gândi şi singurei. Aşa, profa a intrat în clasă şi forfota obişnuită a dispărut. Foarte ciudat pentru clasa noastră. A stat să ne povestească toată ora despre contracepţie şi noi râdeam de nu mai puteam. Ah, am uitat să zic că am vorbit şi despre prezervative? Hm, da, am făcut şi asta. La sfârşitul orei, când mai erau vreo cinci minute, a scos o cutie de sub cadetră şi ne-a dat tuturor câte cinci prezervative. Câţiva au căzut pe jos de râs :]] . Apoi, ca să murim toţi de râs, a adăugat: Ar fi bine ca fiecare dintre voi să aibă unul la el zilnic. Şi să nu le aruncaţi în toaleta şcolii căci o să plutească. Mda, cum să nu râzi la asta? Oricum, a fost cea mai penală oră.
În pauză, un băiat l-a desfăcut şi l-a umflat. Prin clasă a început să zboare un prezervativ şi l-am lăsat acolo toată pauza. Intră profa cu care aveam următoarea oră şi cică la aia: Prinde-ţi, vă rog, acel balon. Şi aş dori şi eu unul. Cum să auzi o profă cum îşi doreşte un prezervativ? Un alt coleg, a întrebat cu cine vrea să şi-o tragă [ profa ] , iar aia a rămas perplexă.
Seara mi-am lăsat în buzunar un prezervativ [ cum zise profa :)) ] şi am început să scotocesc prin cameră. Doar duminică e ziua unui coleg şi eu nu ştiam ce să-i iau. Azi la şcoală, discuţia mea cu el nu m-a lămurit deloc.
-Mă, ce vrei să te însoţească în mormânt?
-O femeie sexi.
-Cum, mă? Vrei să mă duc să-ţi cumpăr o femeie?
:)) . Până la urmă, o să-i iau, de fapt i-am luat, un tricou cu 'tallica şi o să îi dau o bilă de bowling în căpăţână mâine.
Când am intrat pe mess, nu am putut evita discuţiile alea mai . . filozofice. Ah, dacă nu existau asfel de discuţii.
En fin, nu mai scriu că mi-e lene.

2 interesați:

Nya . spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sinderella spunea...

Lol:)) Profa noastra de bio nu ne-ar tine ora de sex nici sa o dea afara din scoala. I mean, e batrana rau. Trebuia sa intre la pensie acum 2 ani, dar nu ca batman, batman. Cred ca a dat ceva mita:))
Poate vin la voi pentru o ora de bio :))

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase