Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 2 septembrie 2010

The beginning

Da, deci azi a fost prima zi de școală : )) . Doamne, am fost ca un fel de tornadă/uragan. Am distrus tot ce mi-a apărut în cale. Pentru început, am să vă povestesc ce am făcut eu în cancelarie, apoi alte chestii.

Well, trebuia să merg în cancelarie ca să dau niște chestii și când am intrat m-am împiedicat de pragul ușii și am dărâmat un ghiveci așezat undeva lângă ușă. I-am dat hârtiile dirigăi și apoi am vărsat accidental un pahar cu apă și am udat foile pe care le citea o profă. I-am dat un șut în picior altei profesoare când mă duceam să iau un pix dintr-un alt birou. Am scos din balamale ușa biroului ăluia când mă întorceam cu pixul și, apoi, după ce am semnat pe hârtii, am murdărit-o pe diriga cu pixul. Apoi, când mă strângeam spre ușă, m-am ciocnit de un prof ce a alunecat și a căzut cu fundul în pământul căzut din ghiveciul pe care l-am dărâmat. : ))

În ora în care diriga ne-a dat orarul și ne-a prezentat fiecare club, eu mă agitam de numai puteam și ea mi-a zis că pot să intru pe mess, doar să mă calmez. Pff, ce bucurie ! : ))

Am intrat în milioane de cluburi și în unele am fost, teoretic, băgat cu forța. În ăla de teatru a insistat profa să intru fiindcă îi place moaca mea și că a aflat că scriu compuneri -.- . Am acceptat, dar dupaia m-am pleoștit aflând că s-ar putea să joc în Romeo și Julita ( pardon, Julieta :)) ) și eu să fiu Romeo ( mda, urăsc povestea asta ) . Pfff, așa s-a făcut o coadă interminabilă de fete ce doreau să intre la actorie : ) ) . M-am înscris în clubul de scrimă ( să învăț să omor oamenii : )) ) , de film ( pff, pentru a pierde timpul ) , de muzică ( sau formația școlii ) , de basket ( ofc, ador basketul ) și am înființat clubul de skateri care a devenit destul de popular. Ah, și am un fanclub : )) . Cinșpe fete sunt în el și toate aveau ecusoane pe care scriau Metal. Da, profa de actorie a vrut să-mi aleg o poreclă, ceva ce să mă definească și , ofc, am ales Metal .

Într-o pauză m-am julit la ochi într-un geam din clasă. De fapt, îmi culegeam creionul de pe jos și când m-am ridicat m-am lovit cu ochiul drept în colțul geamului. Doar m-am julit, dar acum mă ustură ochiul : )) .

În pauza maaaaare de două ore, a venit o tipă din fanclubul meu la mine și mi-a dat un prezervativ. Vă imaginați că eu mă uitam la ea ca la felul paișpe și nu știam ce să zic : )) . Iar ea a spus ceva în genul : „Pentru că știu că mă vei iubi!” . Doamne, am murit de râs cu Kay cred că juma de oră.

Cantina este super ok. Nu e o chestie d-aia ca-n desene, unde-ți dau de mâncare ceva asemănător cu voma. E chiar comestibil : )) .

Ah, și am spart un geam azi : )) . Tocmai pe ăla în care mă lovisem. A fost un accident și , totodată un semn ( nu , Cherie ? :)) ) . Vor să ne spună ceva ! :))

Ca ore, am vreo șase sau șapte ore pe zi. Diferă. Ca materii ar fi ( numai cele pe care mi le amintesc ) : engleza, literatura engleză, chimia, informatica, matematica, fizica, biologia, istoria, geografia, ceva gen logica etc. Și avem și practică pe teren ( sper să nu ne pună să aruncăm gunoaiele din parcuri :)) ) .

Mă rog, mă car că mi-e somn. Later!

4 interesați:

Diana spunea...

Oh Doamne! Asta înseamnă că la fel o să fiu şi eu în prima mea zi de liceu. Doar suntem conectaţi, nu :> ?
I-auzi măi. Clubul de teatru. Să-ţi spun şi de ce ai ajuns acolo sau se înţelege de la sine :)) ? Oricum de-abia aştept să înceapă liceul şi la mine :)).
Ăh, ţi-am zis că o să ai parte de un fan club! Ţi-am zis! Ahahaha. Să nu te mai îndoieşti niciodată de previziunile mele! Oh şi tipa aia... Cretinăăăă rău :))
Ăh, geamul spart... Cred că pentru mine era ceva important de l-am spart chiar de ziua mea! Şi ţi-am zis, dacă au ceva să ne zică, să vină personal, ce naiba :))!
Oricum, genial post. Cu tot cu pasele mele proaste, m-ai amuzat terbil.

Anonim spunea...

Vreau viaţa ta =)))

Cât de genial ai fost. Ai şi un fan club :>

Nu am prea multe de adăugat. Mă bucur că îţi merge aşa de bine. Nu , de fapt, excelent =)) mai puţin partea cu lovitul and such. O întrebare, ai provocat atâtea dezastre, ok accidente :)) , într-o singură zi şi nu ai fost nici măcar molestat cu ... ceva, orice, o vorbă? :)))

Sper că ochiul tău nu mai are nimic :D

Metal spunea...

Da, a fost genial ! :))

@Teh, păăăi, mi-a zis diriga că-s o tornadă și să încerc să nu mă mai agit în halul ăsta : )) . Atât :))

Silivestru Corina Maria spunea...

SCRIMĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ?
Oh, my... o.o

Şi eu fac scrimăăăă. =)
De treiii ani.
Bestial. :>

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase