Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

vineri, 3 septembrie 2010

Finished



Wow. Two posts in the same day *amazed* . Să trecem peste asta : D . Azi m-am apucat de vizionat Kuroshitsuji * smile* , no... I wanted to finish the first season. Și l-am terminat ! În timpul orei de literatură engleză. Eram așa prins în acțiunea ultimului episod și profa se uita la mine ca la felul paișpe ( ofc, eram cu căștile-n urechi și n-o ascultam ) . M-a strigat de câteva ori și n-am auzit-o. Era curioasă I think și s-a dus lângă mine, n-am observat-o, și s-a uitat și ea la o parte din ultimul episod. And she liked it ! A lot ! *smile* I corrupted all the school ! Și discuția dintre noi a fost genială ( o pun în română ca să fie mai ușor de citit ) :
- Ce-i asta?
-Kuroshitsuji. *innocent voice*
-Ce ? Kuro ( și a început să zică greșit numele ) .
-Black Butler. -.-
-Unde-i majordomul? ( S-a uitat prin clasă )
-Kuroshitsuji = Black Butler. Începusem să-i desenez : )) .
-Ah, e interesant. ( se întoarce spre clasă ) Copii, ora asta o să avem o activitate specială . O să ne uităm la Black Butler un... anime ( i-am șoptit :)) ) despre Londra ( ofc. și-a dat seama din prima o.o ) .
Și așa asta a fost o realizare enormă din viața mea. Toată clasa s-a uitat la primele episoade din Kuroshitsuji ( am avut 2 ore ) și le-a plăcut ! Profa a început să vorbească despre Londra din era victoriană și așa am avut ora cea mai mișto din viața mea : D . Also, profei i-a plăcut de Undertaker și de Grell ( care credea că-i fată o.o ) căci , pe la final , ne-am uitat pe net la poze cu personajele. Și profei ( încep deja să o ador pe cucoana aia : x ) i-a venit o idee tare frumoasă. Pe 25 septembrie trebuia să facem un fel de festival/party ( dunno why ) și nu se știa ce temă să abordăm. Atunci mie mi-a căzut fisa. Era victoriană. Profei i-a plăcut la nebunie ideea și profului de istorie la fel ( era ideea lor ) . Așa că eu am fost ales ca organizator împreună cu Kay, fiica directoarei, doi skateri, o fată din trupa școlii și o fată și un băiat din echipa de basket. Pfff...o să avem muuulte de făcut mai ales că sala de sport e imensăăăă ( too big ) , precum și curtea școlii xD .
Totuși, eu voiam să zic cât de grozav este Kuroshitsuji. Îl ador ! Finalul a fost destul de weird. Eram sigur că Sebastian o să-l sărute pe Ciel, dar m-am inșelat : )). Oricum, a fost relativ lăsat în ceață. I-am adorat pe Undertaker și Grell. Cel puțin, Grell era penal când își primea Death Scythe : )) și îmi plăcea la nebunie zâmbetul lui Undertaker și râsul ( mă amuzau total ) .
Genial animeul, ofc !

2 interesați:

Anonim spunea...

Doamne =))) cât de genială e viaţa ta. Nu mă satur să te citesc. REALLY NOW !

În orice caz, profa asta a ta are gusturi bune, Grell, Undertaker, but she should've liked Sebastian and Ciel as well * lols * .
Ţi-ai pus în gând să corupi îngreaga Londra? cred că o să reuşeşti curând * laughs* great, just too great.

Anunţă-ne când te apuci de sezonul 2 ;;)

Sinderella spunea...

Cred ca am sa incep si eu sa vizionez Kuroshitsuji.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase