Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

joi, 9 septembrie 2010

Just laugh.

Da, deci, ieri am fost în „excursie” la Madame Tussauds și a fost genial ( am pipăit chestiile alea de ceară - nu - mi amintesc cum se numesc... ah, figurile de ceară :)) ). Și seara am râs de un amic, Joshua, ce are un nas * laughs *. Doamne, el nu cade - n cap ca oamenii normali, ci - n nas. * laughs *

Azi am jucat în Romeo și Julieta. Dar diabolicul eu a distrus - o ( doar nu era să mă sărut cu aia o.o ) . Să vă explic totuși : )) . Eu trebuia să port pantaloni bufanți and stuff și am apărut pe scenă în blugi negrii, tricou roșu lălâi și skateri = )) , deci total diferit de cum trebuia să arăt. Lichidul ăla pe care trebuia Julita ( așa - mi place să - i zic * smile * ) ca să moară - otrava - am luat-o imediat ce ea a luat sticluța-n mână și l-am aruncat în public. Ofc, toată piesa am fost pe skate pe scenă * smile * . Finally, cu mii de improvizații , Julita s-a căsătorit cu Paris , iar eu i-am omorît ( răutatea iese din mine * evil smile * ) . Mă rog, nu i-am omorît, ci te-am dat cu skateul în cap :)) . Și în final, noul și tânărul Romeo a continuat să trăiască ( nu să moară ) fericit cu doi oameni pe conștiință, deși nu - i pasă. : )) Also, am rupt cortina : )) . Oricum, a fost genial, iar eu mi-am primit o pedeapsă : D . Mă rog, trebuia să fac muncă în folosul comunității mâine ( yak ! ) și să nu mai merg la școală ( yay ! ) , dar am plătit un tip să facă asta și mâine - s free ! * smile *

Ce legătură are titlul cu conținutul ? Ei , are. Mâine au să se mute aici părinții mei definitiv. Ei bine, ideea m-a făcut să mă enervez și să mă încrunt . Totuși, deși nu - mi convine, tot zâmbesc. De ce să fiu cu curu-n sus când nu pot schimba cursul normal al lucrurilor ? Mi-a amintit Kay pe mess citatul : Just laugh even if the things are going bad. Îmi place cum sună : D . Hai că vă las că mi-e lene să mai scriu = )) .

5 interesați:

Diana spunea...

Skyeeee!
Ce ai făcut din piesa de teatru creată special pentru mine :-w ? I mean, ştii că ţi-am zis că vreau să-mi fac debutul ca minunata actriţă Diddy Inegalabila interpretând-o pe Julieta ( în versiunea proprie a scenetei, dăăăh ) şi tu ce-ai făcut măi ? Vezi dacă nu ai actriţa potrivită :)) ?
Mă rog, despre faza cu părinţii eu nu ştiu ce să zic. Doar acceptă situaţia cu zâmbetul pe buze şi comportă-te normal, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Unul din motto-urile mele vine aşa: Spune "nu-mi pasă" oricărei lovituri ce se iveşte în viaţă.
Ce zici Skye, nu ai vrea să-l urmezi şi tu ?
Prietena ta, Rosie... Adică Mel :)).

Anonim spunea...

:)) Ce ai cu Romeo şi Julieta? E tragic.

M.G spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M.G spunea...

Parerea mea? You're full of shit. Nu am nimic cu narcisisti, nu suntem pe aceiasi lungime de unda, atata tot DAR am ceva cu mincinosii, in mare parte. Cine nu e de acord cu ce am zis probabil are impresia ca te cunoaste (pe y!m) si stie ca faci toate aceste escapade miraculoase prin scoala cu toate ca am vaga impresie ca daca as reusii sa ajung pe acolo si as intreba intr-adevar "Nu te supara, cunosti pe cineva cu numele/nick-ul Metal" s-ar uita la mine "ca la felul saispe", ori e fata, are sub 16 anisori si cel mai probabil a vazut poza ta de Justin Bieber de la scoala in care incercai a fi irezistibil. No offense dar.. chiar nu vad toate evenimentele spuse de tine petrecandu'se. Sper sa te indrepti cu timpul si sa te maturizezi. Personal nu am nimic cu tine, ca si identitate pe Internet ma dezgusti, prin minciuna si lauda de sine. Take care.

Stray Cat spunea...

Nu vad toate lucrurile astea intamplandu-se, dar is curioasa ce ar fi zis Shakespeare de modul in care ai abordat acum piesa?

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase