Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

vineri, 3 septembrie 2010

Metăluț is bored.

Nu știu care-i faza cu postul ăsta. Plictiseala cronică din pauză cred că mă afectează rău. Două ore de acum în colo pot să pierd timpul xD. Am primit azi dimineață de la profa de teatru lista cu rolurile și poveștile la care am să particip ( rapidă tipa rău ) . Spre nefericirea mea, am să fiu Romeo în piesa Romeo și Julieta ( fuck. I hate it ) . Mi-a distrus total ziua. Plus că profa vrea ca eu să mă sărut cu Julieta ( bleah ! ) , dar n-a ales cine să fie ea. Am să mai jos într-o piesă cu elfi ( nu știu numele ) în care eu sunt ză bad guy care îi omoară pe toți ( mwhahaha ! i'm so bad ! ) . Pentru chestia asta am fost trimis la clubul arcașilor ( adică încă o lecție în plus -.- ) .
Trecând peste, tot un uragan sunt și se pare că am propus să distrug școala. O fată ( fiica directoarei ) s-a lipit de mine și mai devreme a trebui să îndepărtez. Pfff...am făcut un pact tâmpit cu ea: i-am cântat o melodie de la Sonata la chitară și apoi i-am promis că voi sta în bancă cu ea la chimie -.- . Ieri am și primit un șut în spate de la o fată fiindcă i-am spus că nu mă interesează. I hate this type of girls.
Mă duc să mă ascund în camera clubului de film pentru a mă uita la Kuroshitsuji : x . E un ecran imeeens acolo unde pot să savurez : )) și poate nu mă prinde nimeni. Sooo... see ya, guys !

1 interesați:

Anonim spunea...

:))) Reading about your life is like reading a fiction, that kind of story where there is that guy who's loved by everyone and he really hates the fact that he is so haunted. lol.

Vizionare plăcută la kuroshitsuji.

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase