Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

miercuri, 23 iunie 2010

the last day.


Asta este ultima mea zi în România căci mâine plec în Londra. Nu ştiu de ce nu mă bucur atât de mult. O să-mi fie extrem de dor de toţi amicii reali, dar şi de cei pe care-i cunosc doar virtual. În special, o să-mi fie dor de Jesus, Nya, Dy şi Bogdan. Poate că bucuria mea nu este atât de uriaşă precum mă aşteptam din cauză că, timp de zece zile, nu voi avea acces la internet. Nu o să pot comunica cu Jesus deloc sau, poate, doar prin mesaje. Deasemenea, încerc să-l conving de o săptămână şi ceva pe Jesus să mă însoţească căci poate o să fie mai suportabilă lipsa internetului. Ştiu că am acolo destui prieteni buni, dar seara mi-ar face plăcere să stau la taclale cu cineva precum el. Mâine nu ştiu la ce oră e avionul, dar nu e foarte devreme, deci nu trebuie să mă trezesc pe la patru dimineaţa sau ceva asemănător. Am făcut destul de rapid bagajele căci ştiam deja ce doresc să-mi iau cu mine. Acum, aştept să intre Nyuţă pe mess pentru a mai vorbi puţin şi pentru a-mi lua un 'la revedere' cum se cuvine.
Acum că mă gândesc, o să-mi fie puţin dor de oraşul ăsta plin de oameni nesimţiţi şi de străzi împuţite căci am stat în el mult timp. Desigur, o să-mi fie dor de zup, de toţi userii de acolo pe care i-am putut cunoaşte şi de toţi prietenii mei.
Mă duc să îmi pun o carte în bagaj. Pa. Ne mai citit pe aici curând, sper. O să revin cât de repede pot cu noi informaţii. Până atunci, vacanţă plăcută tuturor!

4 interesați:

Diana spunea...

Muţumesc la fel.
Londra e frumoasă, bucură-te de ea cât mai mult pentru că merită.
Distracţie plăcută!

Anonim spunea...

Vacanţă plăcută dragă Metal. Sper să ne mai rauzim curând. Distracţie plăcută, totuşi şi sper să te distezi.

Metal spunea...

Mulţumesc şi eu sunt sigur că ne vom mai auzi după zece zile. Deasemenea, vă doresc şi vouă [ din nou ] o vacanţă plăcută.

Anonim spunea...

Du-te la un magazin, ia o vedere-n mână, fă-i o poză, pune-o la loc (vederea) şi trimite-mi-o pă mess când te-ntorci. ^^
Have fun !

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase