Pagini

Un monstru ce-ţi devorează sufletul.

luni, 10 mai 2010

Bucurie .

Azi a fost o zi relativ bună.
M-am trezit pe la zece şi m-am lălăit vreo jumătate de oră, apoi aducându-mi aminte că am teza. Am luat caietul şi am citit câte ceva, nu prea pasionat. Apoi am intrat pe net şi am vorbit pe mess până când a trebuit să plec la şcoală. La 12.20 mi-am făcut ghiozdanul sau, mai bine spus, am aruncat câteva caiete în geantă. Am ajuns la şcoală cu întârziere, ca de obicei. Profa de biologie nici nu m-a băgat în seamă când am ajuns în clasă. M-am aşezat lângă Teodor, care începuse să-mi povestească despre cât de minunată este civica. Nu l-am băgat în seamă şi m-am prefăcut că eram atent la oră. În pauză a venit diriga în clasă să ne anunţe nu ştiu ce căcat. Nu eram în clasă, dar am citit anunţul ei scris pe tablă.
Alex, M., R., A., D. vor face parte din formaţia şcolii.
Alex trebuie să vină la mine în cancelarie.
Câtă bucurie pe mine în momentu' ăla. Mă mişc cu încetinitoru către cancelarie. Acolo, ea mi-a zis că trebuie să particip la nu ştiu ce concurs şi că trebuie neapărat să fac parte din formaţia aia. Măcar o să cânt la chitară.
În fine, m-am întors la ora de engleză unde am ascultat muzică toată ora. La religie, m-am culcat şi profa m-a trezit, trântindu-mi o palmă pe spate. Of, am şi înjurat-o. En fin, nici nu m-a auzit baba bătrână şi surdă. Apoi a urmat teza. Îmi era puţină frică şi am greşit exact la căcatul pe care eram sigur că nu-l ştiu. Bine, am un sentiment că o să iau nouă în cel mai bun caz, dar soarta. Trebuia să am şi eu ghinion odată-n viaţă, nu? La sport, mi.am scos eu frumos skateboardul de sub bancă şi am început să fac nişte trickuri până când, un nenorocit de a8a, m-a provocat la un 'duel'. Am acceptat şi l-am bătut măr. Nişte fete crizate tot îmi ziceau că-s cel mai tare, da' nici nu le-am băgat în seamă. Ce insensibil sunt :] . După ce orele s-au terminat, am plecat acasă cu Mihai, dar ne-am lălăit vreo oră. Pe drum, ne-am oprit să ne luăm un RedBull şi apoi am hotărât să mergem să ne dăm pe skate într-un parc din apropiere. En fin, am ajuns acasă şi am pornit laptopul. Acum stau pe un forum rpg, trăncănesc pe mess şi mă întreb ce o fi cu Nya de nu mai intră pe forum.

0 interesați:

Trimiteți un comentariu

Write here

Postări interesante.

 
Copyright 2009 Wind of change.. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase